發新話題

[others] INO CQBR 2011, VIPER TECH CQBR 2011

INO CQBR 2011, VIPER TECH CQBR 2011

我想問依家呢兩支,邊支好D??
我見VIPER D MARKING 唔係跟晒
INO D MARKING 就OK 咁

總有邊到有得買同大約幾銀??

我知有2011 CQBR
但係唔知邊到有得買

引用:
原帖由 navyjaa 於 10-8-2011 00:15 發表
賣女牌 到出......
問你死未 !!
幾時會出咪 Mod 1 呀拿
ching
唔係好明係講D 咩??
你係唔係飲左酒??

引用:
原帖由 ryanpiggy 於 10-8-2011 04:06 發表
ino 2011 系無出過的 ._.
無出過??
咁上面張POSTER 係咩唻GA??

OIC。。。。。。
我琴日有問QXF 朗哥。。。。。佢話係INO 出得唔多。。。。
所以唔易見到

仲未有GA。。。。。
我見有位CHING 話HK OFFICE 可以BULK。。。。
唔知可唔可以團購呢??( EG,我地CGF 自己團購)

引用:
原帖由 XLxY 於 10-8-2011 22:23 發表

問題係佢未有CQB貨出
下。。。。。原來係出都未出GA。。。。。
不如問定ADMIN睇下有冇得團購囉
應該好多CHING 想要呱???

引用:
原帖由 XLxY 於 10-8-2011 22:41 發表
我份錢放左禁耐......唉.....都係買"我們"AK, 我諗佢出得快d
ching都想買INO GA??
我依家放緊支GP M4。。。。。。
放左就有錢啦!!!!
希望快D 出啦
我本來想用依家支GP M4 改MK18 MOD0,用INO 2011 BOLT
THEN 諗下諗下,見支INO CQBR 都唔貴,我買條BOLT 都1000多D 啦
買條靚D GE 骨又1000啦。。。。。
再買OUTER 加INNER BARREL,身,鏡,等等。。。。。都夠玩一支INO 啦
SO 都係放左支野佢,買支INO

今日去狙QXF 到留電話,唔知朗哥返左支INO CQBR 會唔會CALL 我呢

引用:
原帖由 XLxY 於 12-8-2011 23:36 發表
http://www.civiliangunner.com/cg ... AB%B3%D3&page=1
呢個POST 睇過啦。。。。。但係已經係4月
朗哥有講,上一批CQBR 係用2011 PARTS,2010 身

我們 D 匣真係頂唔緊。。。。。
我支SCAR 都無時間同錢整
依家支MK18 MOD0 係首選!!!!

引用:
原帖由 ryanpiggy 於 16-8-2011 02:18 發表
ino 2011 cqb 未出wor, 系外國d post, 都有討論呢件事,
redwolf 系入ino 比香港GE, 之後佢地話 重來無賣過 2011 ino cqb 系唔知咩咩咩version 咁上下啦
所以都唔應該有, 同埋聽講ino 停產喎, 有無ching 証實下?
下。。。。停產。。。。。
唔係呀。。。。。INO 都幾大公司下GA喎
我想要支2011 CQBR 姐

引用:
原帖由 臭p!g 於 16-8-2011 17:36 發表
師兄, 你都係買m4然後搵鋪頭車短條管or 直接check with ino睇下佢幾時會生產
都係等啦。。。。唔洗煩

引用:
原帖由 joeyjordisonhin 於 19-8-2011 15:24 發表
師兄可以考慮下毒蛇, 我都用緊, 性能唔錯!!
2011 版is good!!
幾銀呀 CHING???
我都有睇過VIPER 2011
D MARKING 係唔係全COLTS 先??
我見SELECTOR 上面好似唔係COLTS MARKING

咁就係我想買INO 2011 CQBR GE 原因啦

發新話題