30 12
發新話題

網上訂英軍青褲

網上訂英軍青褲

請問各位有無網站可以訂到英軍用品?
因為小弟想訂條有腳側袋既青褲,但行晒旺角都搵唔到條岩我size
所以想上網睇下有無!

THank you

Do you have credit cards and paypal to use ebay ?
射擊之道: 起射線上,無情,無欲,無念.射不動心.有欲之射,必成濫射;無欲之射,方成精射;無射之射,是為至射也.

Lightweight?

引用:
原帖由 B20_hk 於 10-8-2011 19:01 發表
Lightweight?
對呀!c兄,香港搵唔到岩我size@@
我30"腰(以2000花褲,我著75/76/92),要有側袋,香港只有新款無側袋的

引用:
原帖由 hwtang 於 10-8-2011 19:00 發表
Do you have credit cards and paypal to use ebay ?
Ebay只有不知明的reproduction英軍青褲

引用:
原帖由 1233 於 10-8-2011 18:50 發表
請問各位有無網站可以訂到英軍用品?
因為小弟想訂條有腳側袋既青褲,但行晒旺角都搵唔到條岩我size
所以想上網睇下有無!

THank you
你出多少錢
尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 MS 於 10-8-2011 19:10 發表

你出多少錢
MS爺,,香港街舖由$198-350都有@@ $350果條係全新係(80/80/96),我著左上身,好似賴x褲禁
所以我不知應出多少錢
因為小弟玩某某制服團體(唔係果隊金龍現身),長用,所以想買正版會耐用d~

而小弟在香港無辦法搵到

引用:
原帖由 B20_hk 於 10-8-2011 20:46 發表
http://www.combat-trousers.co.uk ... eight_trousers.html
thank you C兄
但呢種係其他牌子出既lightweight,唔係軍用果黎
如果係其他牌子出,香港某校服公司都有

anyway thank you

引用:
原帖由 1233 於 10-8-2011 20:58 發表

http://survivalaids.com/product1.php?cat=68
尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 MS 於 10-8-2011 22:12 發表

http://survivalaids.com/product1.php?cat=68
看來都是沒有,那種舊款lightweight 褲

勞煩各位了

引用:
原帖由 1233 於 10-8-2011 20:58 發表

某校服公司果條真係化學到呢...俾我打左兩場之後連褲都穿埋

引用:
原帖由 lccs99061a 於 10-8-2011 22:32 發表

某校服公司果條真係化學到呢...俾我打左兩場之後連褲都穿埋
但現在真的找唔到岩我size,而又有側袋的lightweight褲了

引用:
原帖由 1233 於 10-8-2011 22:37 發表

但現在真的找唔到岩我size,而又有側袋的lightweight褲了
乜Size?

引用:
原帖由 B20_hk 於 10-8-2011 23:08 發表

乜Size?
我跟我呢家著緊既2000花褲的
30"腰.....我在ebay只找到新款.
要是左邊有側袋(不是兩邊)

30 12
發新話題