40 123
發新話題

KJ M4GBB

KJ M4GBB

我想問KJ 支M4GBB買唔買得過????thx

KJ都唔錯,不過零件就冇咩!
如果要零件多WE同GP

we 啦

我支KJ打咗一年,室內室外不下十場(TOPGAS), 未有任何零件損耗更換, 補品只換RA-TECH嘅383MM精密管, HOP_UP膠也不需換(RA-TECH仲差),用0.36珠最佳;準確, 穩定, 保養容易, 力水。。。(!)仲有彈夾最平, 又零故障

附件

13-8-2011 01:08

引用:
原帖由 Legionee 於 13-8-2011 01:08 發表
我支KJ打咗一年,室內室外不下十場(TOPGAS), 未有任何零件損耗更換, 補品只換RA-TECH嘅383MM精密管, HOP_UP膠也不需換(RA-TECH仲差),用0.36珠最佳;準確, 穩定, 保養容易, 力水。。。(!)仲 ...
力水仲要幾大添……

"The tree of liberty must be refreshed from time to time with the blood of patriots and tryants"   Thomas Jefferson

How about the rubberband of the bolt?

KJ M4可以用咩牌子O既PARTS?

KJ, RA-tech
Ken's Custom Magpul M4  

引用:
原帖由 eyrenuest 於 13-8-2011 11:12 發表
How about the rubberband of the bolt?
果條唔係橡皮筋!係好高韌度嘅PU料製既帶,我有條後備,但至今從保養時觀察有排無須更換。
講開又講, KJ一直有為此鎗改良, 但並無公報, 今天你買的KJ M4同09年製造的已有不少不同

引用:
原帖由 kin123450 於 13-8-2011 11:22 發表
KJ M4可以用咩牌子O既PARTS?
若講外表, 佢介乎真數同馬記數之間。

多謝師兄之講譯 , 等我可以更認識 KJ 呢支GBB

CHING,
1.姐係KJ M4基本上唔洗後備PARTS???
2.咁點樣降火?
THX

引用:
原帖由 kin123450 於 14-8-2011 12:37 發表
CHING,
1.姐係KJ M4基本上唔洗後備PARTS???
2.咁點樣降火?
THX
1.世界上無損耗品唔使零件;不過只可講KJ比其他(除KSC)牌子GBBR M4毋須太擔心需要補品改良

2.第一個方法,用134A; 第二,RA TECH有為KJ出NPAS降火http://www.ratech.com.tw/store/product.php?id_product=188&id_lang=13

kj m4係唔係只可以係用kj匣?

引用:
原帖由 kin123450 於 14-8-2011 22:17 發表
kj m4係唔係只可以係用kj匣?
無錯。只得C8款

40 123
發新話題