發新話題

KJ M4GBB

回覆 9# 的帖子

Thank you for your reply!! I can start saving money for this gun now
Where Can you buy the kj original parts for your gun?

直接E-MAIL 去KJ 訂~~~

KJ 個SYSTEM係好好, 不過槍身用料就差左DD.....UPPER 同LOWER係消耗品!!!!
我果支冇乜點打, 10000發樓下(有彈+空發), 早兩日Buffer Retainer 同LOWER RECEIVER放Buffer Retainer位置斷了......, 台灣都唔小用家中招...

我以中左好耐

最新果批造硬左同厚左了

買的話買魚骨版會好d
買舊版可能會俾番d倉底貨你

引用:
原帖由 Legionee 於 19-8-2011 20:25 發表
最新果批造硬左同厚左了
係..?? 我訂左個lower, 返到睇吓先~~~
另都訂左條新版bolt, 到時睇睇performance有乜唔同....

引用:
原帖由 NCP013 於 19-8-2011 14:12 發表
KJ 個SYSTEM係好好, 不過槍身用料就差左DD.....UPPER 同LOWER係消耗品!!!!
我果支冇乜點打, 10000發樓下(有彈+空發), 早兩日Buffer Retainer 同LOWER RECEIVER放Buffer Retainer位置斷了......, 台灣都唔小用家中招 ...
師兄,咩係upper同lower呀
魚骨唔係cqb版咩?點解會係新?

睇外國forum! KJ M4 GBBR係最耐用既GBBR M4比起YYE; YYA同類.......

如果有人出KJ M4 GBBR 7075-T6 上下身(根外皮珍數); 再張內件物料強化; 可能會係GBBR之中最耐用之一!

引用:
原帖由 rho837 於 24-8-2011 01:00 PM 發表
睇外國forum! KJ M4 GBBR係最耐用既GBBR M4比起YYE; YYA同類.......

如果有人出KJ M4 GBBR 7075-T6 上下身(根外皮珍數); 再張內件物料強化; 可能會係GBBR之中最耐用之一!
下下玩7075-T6.....你宜家打6MM BB咋?你估打火藥呀?

既然佢用左PU帶, 咁個buffer tube入面仲有冇用彈簧?想了解下佢構造..

引用:
原帖由 rYaN 於 24-8-2011 13:13 發表

下下玩7075-T6.....你宜家打6MM BB咋?你估打火藥呀?
喂! 邊個話玩用7075-T6造既上下身一定要打火藥呀! 有批原廠YYE-M4 GBBR條管都係用鋼"車"出來啦! 咪又係打豆.

引用:
原帖由 rho837 於 24-8-2011 15:58 發表

喂! 邊個話玩用7075-T6造既上下身一定要打火藥呀! 有批原廠YYE-M4 GBBR條管都係用鋼"車"出來啦! 咪又係打豆.
佢啲思想玩井記/買prime身嗰啲都係打火藥...........
可能VFC MP5/GHK AKM都可以打火藥,鋼身喎.......

引用:
原帖由 rho837 於 24-8-2011 03:58 PM 發表

依D咪叫多乜魚囉
講噤多次又唔見你玩緊

海象哥! 如果係多乜魚! 個個玩airsoft咪唔好改筒換骨! 淨玩膠槍咪得鑼!

乜你唔知我玩掔5隻7075-T6 YYE GBBR 上下身咩! 過來河B到比你研究下! 再請你飲下午茶.

發新話題