40 123
發新話題

KJ M4GBB

真野其實出到彈打得死人就ok.
比我玩玩具我就有禁靚得禁靚,用黎睇多過玩啦.....
7075t6定係膠,外表處理做足就lun就

Paulen 真得就真鋼得就鋼! 係邊個教既?

引用:
原帖由 rho837 於 24-8-2011 05:49 PM 發表
海象哥! 如果係多乜魚! 個個玩airsoft咪唔好改筒換骨! 淨玩膠槍咪得鑼!

乜你唔知我玩掔5隻7075-T6 YYE GBBR 上下身咩! 過來河B到比你研究下! 再請你飲下午茶.
我點解會知?
我理得你玩乜,no photo no talk
有好野又收收埋埋,仲成日提,唔火就假

引用:
原帖由 SPARTAN002 於 24-8-2011 15:16 發表
既然佢用左PU帶, 咁個buffer tube入面仲有冇用彈簧?想了解下佢構造..
當然有buffer同buffer spring啦....如果唔係粒Buffer Retainer畀邊個撞斷~~~

引用:
原帖由 rYaN 於 24-8-2011 20:56 發表

我點解會知?
我理得你玩乜,no photo no talk
有好野又收收埋埋,仲成日提,唔火就假
肥海象! 係你講到出口致放啲相來睇下:

7075都係啲一般粗野姐(要貴! 玩鈦合金上下身啦)! 幾仟一套對你來講邊度係貴! 唔咪個YYE比我整爛都唔會試用7075! 我冇收埋啲玩具! 只係同我玩過班老友記冇個識得你姐!

如果想玩相中私人(土炮)鑼既(你話既多乜魚)7075-T6"YYE尺吋"上下玩具身? 呢排我工作繁忙, 暫停叫人生產新一批, 到時有多如既會PM下你. 睇實物好過睇相.   

引用:
原帖由 rho837 於 25-8-2011 12:37 PM 發表

7075都係啲一般粗野姐(要貴! 玩鈦合金上下身啦)! 幾仟一套對你來講邊度係貴! 唔咪個YYE比我整爛都唔會試用7075! 我冇收埋啲玩具! 只係同我玩過班 ...
我要食月餅

嗱 ! 家下信啦! 眼見知係好野! 大個仔要玩啲好野! 有空過來飲荼.......

引用:
原帖由 rho837 於 25-8-2011 03:33 PM 發表
嗱 ! 家下信啦! 眼見知係好野! 大個仔要玩啲好野! 有空過來飲荼.......
得閒先得既。

引用:
原帖由 rho837 於 25-8-2011 12:37 發表

7075都係啲一般粗野姐(要貴! 玩鈦合金上下身啦)! 幾仟一套對你來講邊度係貴! 唔咪個YYE比我整爛都唔會試用7075! 我冇收埋啲玩具! 只係同我玩過班 ...
嘩,堅係正野WOR!

換左version 2  bolt, 跟隨有埋bolt catcher 同buffer,  換左明顯唔同係多左清脆金屬聲.....不過太夜冇詳細試爆.....
新返個lower 同原裝唔覺冇分別
BUFFER RETAINER 頂部外型收細左防止又畀buffer撞斷,用料唔同左 ......唔知係鋁還是亞鉛.....只知磁石吸唔到.

40 123
發新話題