發新話題

KJ M4GBB

我支KJ打咗一年,室內室外不下十場(TOPGAS), 未有任何零件損耗更換, 補品只換RA-TECH嘅383MM精密管, HOP_UP膠也不需換(RA-TECH仲差),用0.36珠最佳;準確, 穩定, 保養容易, 力水。。。(!)仲有彈夾最平, 又零故障

附件

13-8-2011 01:08

引用:
原帖由 eyrenuest 於 13-8-2011 11:12 發表
How about the rubberband of the bolt?
果條唔係橡皮筋!係好高韌度嘅PU料製既帶,我有條後備,但至今從保養時觀察有排無須更換。
講開又講, KJ一直有為此鎗改良, 但並無公報, 今天你買的KJ M4同09年製造的已有不少不同

引用:
原帖由 kin123450 於 13-8-2011 11:22 發表
KJ M4可以用咩牌子O既PARTS?
若講外表, 佢介乎真數同馬記數之間。

引用:
原帖由 kin123450 於 14-8-2011 12:37 發表
CHING,
1.姐係KJ M4基本上唔洗後備PARTS???
2.咁點樣降火?
THX
1.世界上無損耗品唔使零件;不過只可講KJ比其他(除KSC)牌子GBBR M4毋須太擔心需要補品改良

2.第一個方法,用134A; 第二,RA TECH有為KJ出NPAS降火http://www.ratech.com.tw/store/product.php?id_product=188&id_lang=13

引用:
原帖由 kin123450 於 14-8-2011 22:17 發表
kj m4係唔係只可以係用kj匣?
無錯。只得C8款

最新果批造硬左同厚左了

發新話題