43 123
發新話題

Pmag !!

引用:
原帖由 jpg 於 13-8-2011 02:34 發表

哈哈, 知啦.
係香港玩玩具槍係幸福過好多地方.

話時話要拾野! 揸架四駒入元朗白泥! 乜野奇形怪狀既(蛇蟲鼠蟻)東西都可能拾到! 係元朗啲垃圾桶內見膠夾有乜今出奇. 有唔咪自己地方見到.

引用:
原帖由 rho837 於 13-8-2011 13:41 發表

話時話要拾野! ?架四駒入元朗白泥! 乜野奇形怪狀既(蛇蟲鼠蟻)東西都可能拾到! 係元朗?垃圾桶內見膠夾有乜今出奇. 有唔咪自己地方見到.
係咪真係響垃圾桶執得到,你自己心?有數
三六轟一轟,敵人企唔穩!

有好多佬防都係住係元朗區? 個個有AR15槍牌有乜出奇. 可能屋企炒傢! 佢地啲小朋友偷偷地抱左老豆啲P-Mugs出街等佢weekend有槍冇夾用........

引用:
原帖由 rho837 於 13-8-2011 13:41 發表

話時話要拾野! 揸架四駒入元朗白泥! 乜野奇形怪狀既(蛇蟲鼠蟻)東西都可能拾到! 係元朗啲垃圾桶內見膠夾有乜今出奇. 有唔咪自己地方見到.
完全同意, 香港玩玩具槍真係開心好多.

我係飯煲裡面拾到只雞
閱讀理解

引用:
原帖由 rho837 於 13-8-2011 15:11 發表
有好多佬防都係住係元朗區? 個個有AR15槍牌有乜出奇. 可能屋企炒傢! 佢地?小朋友偷偷地抱左老豆?P-Mugs出街等佢weekend有槍冇夾用........
咁都俾你牽強講得埋,你真係真人地係傻瓜定當自己係駝鳥

無所謂比人當係生雞頂住佢個X! 或駝鳥(你睇我唔倒).......! 我講下姐, 可能有啲人鑼啲膠夾出來"玩"萬一出左事都有免死金牌(有效綠簿仔). 喂! 點同某啲人賣啲乜乜乜?上身, 萬一出左事就算有簿仔都無用, 一樣生雞變熟雞.

似有既就唔係叫綠簿仔......重可以買膠夾玩既綠簿仔....都有小小把炮.

嘩! 下面啲人話乜乜落地拿翻_砂! 真係唔知佢講係咪講佢自己.

有人示範跌低唔緊要
最緊要跌落地要識拿返咋沙
大家要好好學習

引用:
原帖由 rho837 於 15-8-2011 18:08 發表
無所謂比人當係生雞頂住佢個X! 或駝鳥(你睇我唔倒).......! 我講下姐, 可能有?人鑼?膠夾出來"玩"萬一出左事都有免死金牌(有效綠簿仔). 喂! 點同某?人賣?乜乜乜?上身, 萬一出左事就算有簿 ...
係咯,玩到可以元朗周街係,牌?我都好想知係咩牌咁把炮

元朗咁多野執架…小弟要求低…唔洗玩珍品…只係希望執到枝ptw cqbr  師兄有冇計

引用:
原帖由 hwwong 於 15-8-2011 21:27 發表
元朗咁多野執架…小弟要求低…唔洗玩珍品…只係希望執到枝ptw cqbr  師兄有冇計
元朗遍地寶藏,師兄快D出發!

引用:
原帖由 spec.ops. 於 15-8-2011 22:12 發表

元朗遍地寶藏,師兄快D出發!
咩事~ 預埋我,不過據我所知,那些pmag 是假貨, skin 是假,不過看起來貌似也不差。
pmag 到處告山寨廠,想吃獨食後, 很多地方都停止賣Ptw pmag了
Systema all the way. Porsche all the way....

引用:
原帖由 seals9121 於 16-8-2011 00:41 發表

咩事~ 預埋我,不過據我所知,那些pmag 是假貨, skin 是假,不過看起來貌似也不差。
pmag 到處告山寨廠,想吃獨食後, 很多地方都停止賣Ptw pmag了
假貨?師兄有冇攪錯左呀,睇真D!

43 123
發新話題