33 123
發新話題

KAC 新貨

KAC 新貨

之前兩日先SEND EMAIL 問幾時有...
收唔到EMAIL 諗住仲要等下,
點知今日冇啦啦, 收到野FROM FL.
即刻知道有料到..

原本諗住放落支16" URXII 到, 點知唔得.
相信只係對應URXIII OR SR25.
唔好講咁多, 去圖.

off set? 等圖等圖等圖等圖等圖等圖

O.O 搶樓等圖 x!!
Systema all the way. Porsche all the way....

SORRY, 頭先搞緊D 野,, 而家補返D 圖..

正野
個rear sight係咪lunch box個隻變出黎呢?

引用:
原帖由 ayaka 於 12-8-2011 12:34 發表
正野
個rear sight係咪lunch box個隻變出黎呢?
我諗算係, 其實LB, 同MICRO 都好似, 只不過係個BASE 唔同..

嘩!呢個年頭真係多毒品
三六轟一轟,敵人企唔穩!

圖中短夾∼ 邊度整到?  DIY ?

Systema all the way. Porsche all the way....

引用:
原帖由 jpg 於 12-8-2011 12:36 發表

我諗算係, 其實LB, 同MICRO 都好似, 只不過係個BASE 唔同..
正野,其實頂應該都要多隻buis
bro我想睇隻西另一邊,點mount上去架?
另外我吾明點解II吾得III先得?吾係都係骨?

不過搞搞吓整到5678隻前後sight
有時覺得都有D多舊魚,例如下面果個mount就真係...

引用:
原帖由 spec.ops. 於 12-8-2011 12:54 發表
嘩!呢個年頭真係多毒品
T1新high high mount都快出了
kac呢期開竅了勁出野,又或者等錢駛

引用:
原帖由 ohnavi 於 12-8-2011 13:31 發表

T1新high high mount都快出了
kac呢期開竅了勁出野,又或者等錢駛
哈哈..我都諗緊隻新T-1 MOUNT...

引用:
原帖由 jpg 於 12-8-2011 14:58 發表

哈哈..我都諗緊隻新T-1 MOUNT...
艦橋mount 如果可以反轉裝就更好了

引用:
原帖由 ohnavi 於 12-8-2011 13:14 發表

正野,其實頂應該都要多隻buis
bro我想睇隻西另一邊,點mount上去架?
另外我吾明點解II吾得III先得?吾係都係骨?

不過搞搞& ...
隻頂放唔到多隻BUIS, 除非係AR10.
因為由尾去到Deflector 個位, AR15 得3 格, 啱啱好..
AR10 有5個SLOT, 所以可以上到頂BUIS 同45度..
而URXII 上唔到係因為條D RAIL 頂住左..上羅絲個位..

引用:
原帖由 ohnavi 於 12-8-2011 15:00 發表

艦橋mount 如果可以反轉裝就更好了
我諗KAC 咁出, 總有佢既道理既...

引用:
原帖由 jpg 於 12-8-2011 15:03 發表

隻頂放唔到多隻BUIS, 除非係AR10.
因為由尾去到Deflector 個位, AR15 得3 格, 啱啱好..
AR10 有5個SLOT, 所以可以上到頂BUIS 同45度..
而URXII 上唔到係因為條D RAIL 頂住左..上羅絲個位..
哦,原來係甘,吾講真吾知,thx

33 123
發新話題