發新話題

KAC 新貨

引用:
原帖由 ohnavi 於 12-8-2011 15:10 發表

哦,原來係甘,吾講真吾知,thx
我都唔知, 上既時候先發覺, 唔對路.

仲有羅絲個位, 睇圖易明D.

URXII

URXIII

引用:
原帖由 seals9121 於 12-8-2011 12:55 發表
圖中短夾∼ 邊度整到?  DIY ?
YES, DIY.

引用:
原帖由 jpg 於 12-8-2011 15:20 發表

YES, DIY.
damn ~ DIY AGAIN ~

不過Ching 用咩內膽?  內膽也要DIYI ? ???
Systema all the way. Porsche all the way....

引用:

URXII
URXIII
睇圖即刻明晒
奇喎,要做到咩骨都用得吾係好難者,點解要甘做呢

引用:
原帖由 ohnavi 於 12-8-2011 15:44 發表

睇圖即刻明晒
奇喎,要做到咩骨都用得吾係好難者,點解要甘做呢
我都唔明, 不過隻BUIS 要做到咁LOW PROFILE, 我諗冇計..,
不過可能遲D 出GEN 2 又唔同啦..

引用:
原帖由 seals9121 於 12-8-2011 15:43 發表

damn ~ DIY AGAIN ~

不過Ching 用咩內膽?  內膽也要DIYI ? ???
S 記原裝內膽 DIY.

引用:
原帖由 ohnavi 於 12-8-2011 15:00 發表

艦橋mount 如果可以反轉裝就更好了
ENTERPRISE MOUNT!

引用:

URXII
URXIII
下...點解唔係另一面上縲絲呢...

引用:
原帖由 ayaka 於 12-8-2011 16:00 發表

下...點解唔係另一面上縲絲呢...
好問題, 不過真係唔知KAC 點諗.....
我諗佢地有佢地既理由掛??
我諗係同隻SIGHT HOLD 唔HOLD 到ZERO 既問題掛..
同埋要隻SIGHT 超LOW PROFILE 既問題掛..

應該係用番sr-25 shell deflector個design

引用:
原帖由 ayaka 於 12-8-2011 16:35 發表
應該係用番sr-25 shell deflector個design
係...完全同一個DESIGN..

引用:
原帖由 ayaka 於 12-8-2011 15:59 發表

ENTERPRISE MOUNT!
貼切到非常

回覆 27# 的帖子

我第一次睇相都覺得似
原來Trey係shot show都係咁叫

引用:
原帖由 jpg 於 12-8-2011 15:09 發表

我諗KAC 咁出, 總有佢既道理既...
係,話align晒D器材同用PVS吾駛dup低頭麻,對我地用途不大

引用:
原帖由 ohnavi 於 12-8-2011 17:39 發表

係,話align晒D器材同用PVS吾駛dup低頭麻,對我地用途不大
哈哈, 同時你有PVS, 又唔同講法啦..

發新話題