發新話題

KAC 新貨

off set? 等圖等圖等圖等圖等圖等圖

引用:
原帖由 jpg 於 12-8-2011 12:36 發表

我諗算係, 其實LB, 同MICRO 都好似, 只不過係個BASE 唔同..
正野,其實頂應該都要多隻buis
bro我想睇隻西另一邊,點mount上去架?
另外我吾明點解II吾得III先得?吾係都係骨?

不過搞搞吓整到5678隻前後sight
有時覺得都有D多舊魚,例如下面果個mount就真係...

引用:
原帖由 spec.ops. 於 12-8-2011 12:54 發表
嘩!呢個年頭真係多毒品
T1新high high mount都快出了
kac呢期開竅了勁出野,又或者等錢駛

引用:
原帖由 jpg 於 12-8-2011 14:58 發表

哈哈..我都諗緊隻新T-1 MOUNT...
艦橋mount 如果可以反轉裝就更好了

引用:
原帖由 jpg 於 12-8-2011 15:03 發表

隻頂放唔到多隻BUIS, 除非係AR10.
因為由尾去到Deflector 個位, AR15 得3 格, 啱啱好..
AR10 有5個SLOT, 所以可以上到頂BUIS 同45度..
而URXII 上唔到係因為條D RAIL 頂住左..上羅絲個位..
哦,原來係甘,吾講真吾知,thx

引用:
原帖由 jpg 於 12-8-2011 15:20 發表

我都唔知, 上既時候先發覺, 唔對路.

仲有羅絲個位, 睇圖易明D.

URXII
URXIII
睇圖即刻明晒
奇喎,要做到咩骨都用得吾係好難者,點解要甘做呢

引用:
原帖由 ayaka 於 12-8-2011 15:59 發表

ENTERPRISE MOUNT!
貼切到非常

引用:
原帖由 jpg 於 12-8-2011 15:09 發表

我諗KAC 咁出, 總有佢既道理既...
係,話align晒D器材同用PVS吾駛dup低頭麻,對我地用途不大

回覆 30# 的帖子

i don't want to touch that ma .....

發新話題