47 1234
發新話題

配 parts

配 parts

今日打 game 前發現枝 PTW 個網球拍甩左出黎,請問有無師兄知道邊到有得配返個彈弓同橫 Pin ? 謝謝!

red烏符~~~~

謝謝師兄!

唔知CTW師兄夠唔夠膽試?
三六轟一轟,敵人企唔穩!

引用:
原帖由 spec.ops. 於 14-8-2011 21:22 發表
唔知CTW師兄夠唔夠膽試?
呢 d 野又唔係咩大問題野,實夠膽試。不過呢,我響個袋搵到條 pin,而家只係差個彈弓,可能去搵枝原子筆個彈弓頂一頂住先就算數。

回覆 4# 的帖子

Im actually using that pin and spring from ctw and so fat so good.... the risk of using these parts i think its very low...

引用:
原帖由 mkmonkey 於 14-8-2011 21:40 發表

呢 d 野又唔係咩大問題野,實夠膽試。不過呢,我響個袋搵到條 pin,而家只係差個彈弓,可能去搵枝原子筆個彈弓頂一頂住先就算數。
原子筆果D多數唔夠力

條pin 要用痴到佢... 好易逃走

嘩, 條pin 會走位咁大鑊..
係咪修條pin 穿修大左..
我個條而家想佢羅出呢都難..

引用:
原帖由 jpg 於 15-8-2011 04:51 發表
嘩, 條pin 會走位咁大鑊..
係咪修條pin 穿修大左..
我個條而家想佢羅出呢都難..
拆得多就會鬆架喇,你而家換左CNC身梗係緊啦!如果係原裝身既話,最後響pin位滴少少月AA膠防走位,小心唔好痴埋個網球拍呀,滴完膠要試試個網球拍生唔生動

小弟通常"賺"大少少條pin先打入去

引用:
原帖由 ayaka 於 15-8-2011 11:19 發表
小弟通常"賺"大少少條pin先打入去
“賺”大條Pin對個槍身長遠唔係咁好

引用:
原帖由 spec.ops. 於 15-8-2011 13:23 發表

“賺”大條Pin對個槍身長遠唔係咁好
不過佢個洞大到條 pin 自出自入 ... 我幾乎想用條鐵線扎住佢。

引用:
原帖由 mkmonkey 於 15-8-2011 15:01 發表

不過佢個洞大到條 pin 自出自入 ... 我幾乎想用條鐵線扎住佢。
原裝身?
咁快玩到變鬼婆?!

嘩, 咁誇...我個兩隻原裝都冇問題喎...

47 1234
發新話題