發新話題

配 parts

引用:
原帖由 jpg 於 15-8-2011 17:08 發表
嘩, 咁誇...我個兩隻原裝都冇問題喎...
Me too!我果兩枝都無問題
三六轟一轟,敵人企唔穩!

引用:
原帖由 spec.ops. 於 15-8-2011 16:59 發表

原裝身?
咁快玩到變鬼婆?!
因為我平時係將上下身拆開放入隻老翻 Sotech GoBag,fing 下 fing 下所以甩左掛?
又無幾誇張既,只要個 bolt stop 不停咁 chok 佢咪甩出黎囉。

引用:
原帖由 mkmonkey 於 16-8-2011 03:47 發表

因為我平時係將上下身拆開放入隻老翻 Sotech GoBag,fing 下 fing 下所以甩左掛?
又無幾誇張既,只要個 bolt stop 不停咁 chok 佢咪甩出黎囉。
係KIT 自組定成槍??
有冇改過個位?
正常就算CHOK 下都唔會搞成咁個喎..

引用:
原帖由 jpg 於 16-8-2011 04:12 發表

係KIT 自組定成槍??
有冇改過個位?
正常就算CHOK 下都唔會搞成咁個喎..
係 Kit,有無改動就唔知,因為係比錢搵人砌。
不過問題就不大既,買塊個彈弓,用 AA 膠痴實條 Pin 就無問題啦!

係咪把槍一到手已經係鬆呢?

引用:
原帖由 spec.ops. 於 16-8-2011 06:59 發表
係咪把槍一到手已經係鬆呢?
咁就無留意喎,只係知一直都無乜問題,所以都唔多理佢。

係有個別例子個孔開大左

引用:
原帖由 Kane 於 16-8-2011 14:39 發表
係有個別例子個孔開大左
所以都係換CNC身好喇

結果費事煩,去 CTW 買左,成組 bolt lock 先賣唔使 30 蚊。

引用:
原帖由 spec.ops. 於 15-8-2011 10:00 發表

拆得多就會鬆架喇,你而家換左CNC身梗係緊啦!如果係原裝身既話,最後響pin位滴少少月AA膠防走位,小心唔好痴埋個網球拍呀,滴完膠要試試個網球拍生唔生動
aa 膠 ?????
你唔用英泥????
haha

引用:
原帖由 waiming1206 於 21-8-2011 21:14 發表

aa 膠 ?????
你唔用英泥????
haha
lock 到唔甩就好啦,理得佢用 AA 膠定英泥。

引用:
原帖由 mkmonkey 於 14-8-2011 21:40 發表

呢 d 野又唔係咩大問題野,實夠膽試。不過呢,我響個袋搵到條 pin,而家只係差個彈弓,可能去搵枝原子筆個彈弓頂一頂住先就算數。
名x 槍有

去GMD 問問都得。。。態度超好 ~ 槍街態度好的舖頭真系所剩無幾

Systema all the way. Porsche all the way....

響 CTW 到買左剛剛裝上槍,買三件 parts,三件都唔 work ...

彈弓 - 頂唔實,完全唔夠力,拍左塊網球拍,開一槍又跳返去 bolt lock 狀態
Bolt Stop - 直頭 pin 位唔對,除非自己用銼再擴孔
條 pin - 最離譜,唔係唔o岩 size,係一邊闊一邊窄,喇叭咁款

請問師兄 GMD 即係邊間?如果明x無都有多個地方問下 ...

引用:
原帖由 mkmonkey 於 21-8-2011 19:15 發表
結果費事煩,去 CTW 買左,成組 bolt lock 先賣唔使 30 蚊。
抵喎,CTW果然係配件天堂

引用:
原帖由 waiming1206 於 21-8-2011 21:14 發表

aa 膠 ?????
你唔用英泥????
haha
乜英泥得架?真係未試過,師兄果然高人,希望有空交流交流,haha!

發新話題