發新話題

其實WE既OB M4要點搞先可以準D ?

正接噴落hop up到?
我發覺市面上槍油噴落hop up 都係會出事的!

引用:
原帖由 longhei 於 15-8-2011 05:40 PM 發表
正接噴落hop up到?
我發覺市面上槍油噴落hop up 都係會出事的!
正常HOPUP係唔會噴油...

都係個樣,汁汁佢先LA
要準就換槍管,定管

附件

15-8-2011 22:32

引用:
原帖由 fai84 於 15-8-2011 22:32 發表
都係個樣,汁汁佢先LA
要準就換槍管,定管
做左定管後算係準左好多 , 不時有幾槍正中十字
換6.04或更大既管首選PDI ?

回覆 19# 的帖子

唔記得問,你買返黎有無清過槍管
D槍管好污糟

引用:
原帖由 fai84 於 16-8-2011 10:32 發表
唔記得問,你買返黎有無清過槍管
D槍管好污糟
冇...
唔Q見左支長棍仔...

引用:
原帖由 fai84 於 15-8-2011 22:32 發表
都係個樣,汁汁佢先LA
要準就換槍管,定管
尋晚拆開條外管睇,內管同外管鬆到

引用:
原帖由 Berial 於 18-8-2011 10:09 AM 發表

ZIP

引用:
原帖由 Berial 於 18-8-2011 10:09 發表

好正路喎! 就算AEG & 手拉, 我都未見過有一支內外管會唔鬆.

我原廠16VN原裝就好準......
NO COMPROMISE!

引用:
原帖由 faihk 於 18-8-2011 11:33 發表

好正路喎! 就算AEG & 手拉, 我都未見過有一支內外管會唔鬆.
但係內外管雖然係可以話正常,但拒隻"左右肶HOP UP座"上緊螺絲都係鬆.

買枝槍番黎好似玩大陸槍咁要左攝右攝,我先開始發覺G&P係好槍
WE外殼接受,但M16A3刻COLT M4字未免有D奇異,但裡面D零件真係敗絮其中.
打左3次,我已經要換第二次BOLT殼了

而家出面有冇淨hopup座賣?

引用:
原帖由 noel 於 20-8-2011 23:03 發表
而家出面有冇淨hopup座賣?
有,200蚊一個
但買曬成套OPEN BOLT KIT都係$580

引用:
原帖由 Berial 於 21-8-2011 01:20 發表

有,200蚊一個
但買曬成套OPEN BOLT KIT都係$580
仲諗住散砌上身

引用:
原帖由 noel 於 21-8-2011 16:28 發表

仲諗住散砌上身
買個上身3舊幾,HOP UP座兩舊,自己找人做管又3舊...前段仲未升計
你都係買多支KINGARM好過
起碼唔洗成日爆Bolt carrier同網球拍,去三軍倫街症

發新話題