發新話題

We m4 / g39 Open bolt裝npas一問

We m4 / g39 Open bolt裝npas一問

各位師兄好,小弟支G39之前裝左個NPAS,之後支槍得返0.7J,同連射成日JAM彈
依家換既方法只係爆開個BOLT同飛機,就咁換左NPAS個PARTS

想問一下係咪除左就咁換個PARTS之外,係咪仲有D其他野要整架?
另外我想問下WE支416係咪都用同一個方法裝NPAS架呢?謝謝!

CUT彈弓果個L位

都CUT左,雖然我唔係好知CUT黎有咩用 =/
另外頭先睇開RA-TECH 教裝M14 NPAS既說明
佢有講到需要係飛機度CUT短D同介個十字坑,其實我係唔係漏左依PART?

引用:
原帖由 mistfolk 於 15-8-2011 03:09 PM 發表
都CUT左,雖然我唔係好知CUT黎有咩用 =/
另外頭先睇開RA-TECH 教裝M14 NPAS既說明
佢有講到需要係飛機度CUT短D同介個十字坑,其實我係唔係漏左依PART?
唔好!果個係FOR GEN1....
一跟左即瀨野!
彈弓果到CUT左係方便你教力姐

其實,就噤睇,你係裝左未教力OR太細力!細力到BOLW唔到

咁等我返去再試下先,師兄你就咁裝同cut彈弓之外就乜到無郁過喇?

引用:
原帖由 mistfolk 於 15-8-2011 04:08 PM 發表
咁等我返去再試下先,師兄你就咁裝同cut彈弓之外就乜到無郁過喇?

我想問支g39有無其他方法降火??

引用:
原帖由 CrazyD 於 20-8-2011 01:53 AM 發表
我想問支g39有無其他方法降火??

引用:
原帖由 fai84 於 20-8-2011 02:24 AM 發表
http://tw.myblog.yahoo.com/frogm ... &l=f&fid=20
依個好似改大火喎

改大佢, 再用NPAS較返細

引用:
原帖由 fai84 於 20-8-2011 04:49 AM 發表
改大佢, 再用NPAS較返細
  點解呢?

粒npas查實會唔會打打下自轉,變咗大/細力?

引用:
原帖由 wing383 於 20-8-2011 11:16 AM 發表
粒npas查實會唔會打打下自轉,變咗大/細力?
當然唔會啦...

發新話題