104 1234567
發新話題

各位師兄 有誰有過興趣玩日本陸自的?

各位師兄 有誰有過興趣玩日本陸自的?

今日小的去yahoo 日本.......結果唔去由似可......去左就毒到趴地= =

自找死路
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 adrianyahk 於 24-6-2007 00:47 發表

放人毒者人亦放之

引用:
原帖由 皇家御貓 於 24-6-2007 00:49 發表

放人毒者人亦放之
去一次日本啦~~係秋葉原都買得齊呀呢套野~~

再去下美國呀, 英國呀, 德國呀~~~ happy死~~~

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 24-6-2007 01:02 發表
再去下美國呀, 英國呀, 德國呀~~~ happy死~~~
呢d...睇修行啦...

引用:
原帖由 adrianyahk 於 24-6-2007 01:16 發表

呢d...睇修行啦...
上轉baybay已經可以永不超生.

回覆 #8 皇家御貓 的帖子

係死xx梗
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 皇家御貓 於 24-6-2007 01:19 發表

上轉baybay已經可以永不超生.
所以....屋企人有先見之明,唔俾我bid野....

日本自X隊......:x
樓主打 game 將成為公眾 traget.....

引用:
原帖由 peter195 於 24-6-2007 15:04 發表
SHUT UP!!!:x
今年目標
1. FAIL
2. 90%done!
3. Get a tool box
4. DONE!

引用:
原帖由 peter195 於 24-6-2007 15:04 發表
今日神蹟團,6師叔都係著陸自, 佢亦成為左公眾目光的traget

回覆 #13 ZaMaR 的帖子

同人唔同命嘛…

引用:
又唔系 Ⅰ日 日本兵(試試將佢看成日式漢字~)

我相信香港人唔系個個都系憤青的

(唔知幾時會有廠出64式呢呵~w~)

死貓............放毒咁狠..........我在雅拍找極都找唔到佢個種彩既盔布啊

(毒死、典下典下中....)

104 1234567
發新話題