28 12
發新話題

期待大家今天目睹神蹟後的報告

期待大家今天目睹神蹟後的報告

期待大家今天目睹神蹟後的報告,最衰要番工,否則一定去同大家打場game(我是8雞一飛~哈)

回覆 #1 tam_sir 的帖子

我都想睇神蹟, 又係要返工
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 tam_sir 於 24-6-2007 00:54 發表
期待大家今天目睹神蹟後的報告,最衰要番工,否則一定去同大家打場game(我是8雞一飛~哈)
.....點8雞一飛

好訓過龍

今天無神蹟....神無出現!!!:x :x :x :x

條友仔吹水............

回覆 #1 tam_sir 的帖子

引用:
原帖由 tam_sir 於 2007-6-24 12:54 AM 發表
我要返教會!

淆!!!!

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 24-6-2007 15:04 發表
淆!!!!
得把口........一雞 8000
唔得就唔好吹咁大:x :x :x
浪費人力物力:x :x :x

小弟開左個FTP Server, 歡迎PM本人查詢 Login/Password, 小弟會將所有收集得來的相片放上 www.rm45.com

Thanks!!!

仲等大家set晒V-cam , notebook.....
點知.
Saving Private Kai人

咩o野神績都無,得個"熱"字.................:x
我的雀雀..............................Orz

咁有無打到game?

引用:
原帖由 devil-sniper 於 24-6-2007 15:37 發表
咩o野神績都無,得個"熱"字.................:x
有. 對我黎講咁既天氣都熱我唔死, 仲唔係神跡!?

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 2007-6-24 15:53 發表

有. 對我黎講咁既天氣都熱我唔死, 仲唔係神跡!?
感謝神.....................
我的雀雀..............................Orz

28 12
發新話題