發新話題

DEMO

回覆 14# 的帖子

問下先

引用:
原帖由 ohnavi 於 22-8-2011 13:48 發表
問下先
儲夠一套上先似樣
三六轟一轟,敵人企唔穩!

引用:
原帖由 spec.ops. 於 22-8-2011 23:16 發表

儲夠一套上先似樣
但系 beta project pmag for ptw 都有消息話要出wor.. 甘你撿邊樣先
Systema all the way. Porsche all the way....

引用:
原帖由 seals9121 於 23-8-2011 19:45 發表

但系 beta project pmag for ptw 都有消息話要出wor.. 甘你撿邊樣先
你問我PMAG?哈哈哈哈…

引用:
原帖由 spec.ops. 於 23-8-2011 22:39 發表

你問我PMAG?哈哈哈哈…
短pmag wor ~ 心唔心動先。。
Systema all the way. Porsche all the way....

引用:
原帖由 seals9121 於 24-8-2011 02:16 發表

短pmag wor ~ 心唔心動先。。
興趣不大,頂多入一兩隻“正”野過下癮算!

引用:
原帖由 spec.ops. 於 24-8-2011 07:13 發表

興趣不大,頂多入一兩隻“正”野過下癮算!
  我就已經打算入 2 短 3長Pmag 啦∼     

不過 普通短夾又想買幾隻  唔知幾時出

引用:
原帖由 seals9121 於 24-8-2011 10:57 發表

我就已經打算入 2 短 3長Pmag 啦∼     

不過 普通短夾又想買幾隻  唔知幾時出
咁就恭喜你啦,跟住慢慢DIY喇!長PMAG我已經好多喇!短PMAG就隨緣啦!
短鐵夾仲要等下

引用:
原帖由 spec.ops. 於 24-8-2011 12:57 發表

咁就恭喜你啦,跟住慢慢DIY喇!長PMAG我已經好多喇!短PMAG就隨緣啦!
短鐵夾仲要等下
好多长 pmag !!!!!!        

不如你。。。。

引用:
原帖由 seals9121 於 24-8-2011 19:37 發表

好多长 pmag !!!!!!        

不如你。。。。
全數服役中

引用:
原帖由 spec.ops. 於 24-8-2011 21:27 發表

全數服役中
c 兄
可以教下小弟 點改 真 pmag 夾, 列如要銼那裡 因為怕改錯浪費左個 pmag

Thanks

引用:
原帖由 窮西游擊隊 於 27-8-2011 01:29 發表

c 兄
可以教下小弟 點改 真 pmag 夾, 列如要銼那裡 因為怕改錯浪費左個 pmag

Thanks
界頂幾mm, 偷深feed彈位個2條彈弓同mag之間既空間, 搞掂
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

引用:
原帖由 窮西游擊隊 於 27-8-2011 01:29 發表

c 兄

Thanks
如果你手上既"正"PMAG係09生產既,夾頂部有條模線,沿模線CUT,
而夾肉前部有鐵框,所以夾殼就要跟住個框位CUT
夾殼頂部完成後,在左邊粒5.56子彈MARK度銼斜DD,方便日後插夾
夾殼背部都要因應BOLT LOCK活動而削DD

引用:
原帖由 spec.ops. 於 27-8-2011 11:34 發表

如果你手上既"正"PMAG係09生產既,夾頂部有條模線,沿模線CUT,
夾殼頂部完成後,在左邊粒5.56子彈MARK度銼斜DD,方便日後插夾
你偷夠位將成個鐵框放到入去嗎? 我磨極都磨唔夠位, 再加上驚佢太thin, 最後都係用2張膠紙替換左個鐵框

引用:
原帖由 spec.ops. 於 27-8-2011 11:34 發表

再加埋photographic proof, 易明D..

1)夾頂部有條模線,沿模線CUT,

2)而夾肉前部有鐵框,所以夾殼就要跟住個框位CUT

3)在左邊粒5.56子彈MARK度銼斜DD,方便日後插夾

4)夾殼背部都要因應BOLT LOCK活動而削DD

發新話題