發新話題

七月十四,真係好猛...

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 30-8-2011 01:36 發表
強哥唔走出來正如美國人唔會無啦啦去深圳一樣
我相信強哥有心要走近安全區邊來見下公眾, 冇人會推佢入走火通道。

之前江, 溫, 王 果D也是自己主動走近公眾

其實應唔應該以一個人既政治取向去判斷佢既說話可唔可信?
引用:
原帖由 adrianyahk 於 30-8-2011 01:31 發表

陳捷貴....我估你唔知佢係咩人啦?建制派一名,膠到癲....佢,應該除左個掛名會之外,同港大都冇咩關係

引用:
原帖由 B20_hk 於 30-8-2011 01:39 發表

我覺得係急住要佢走,咪逼佢入後梯
做咩咁急要人走喎......

落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

引用:
原帖由 HunterX 於 30-8-2011 01:36 發表

呢度又點睇?
乜點睇?

佢自已講一入校園,已很多警察,佢又入去?佢又唔驚?
佢跟本係道「打游擊」戰,希望能找到一地方突圍!
點知都被人截到,但又唔認衰,賴死唔走!

孫中山當年完全犯晒大清帝國既法律..........
偉大主席當年又完全犯晒中華民國既法律.....
再睇近的....利比亞反派唔通冇犯利比亞法律??

我只贈四個字......"官逼民反".....14年過去真係"反對"既全部都係錯?

引用:
原帖由 gd1893 於 30-8-2011 01:39 發表
哈哈, 可能依家身處不同地方,
睇多左唔同既野, 接觸多左深層D既事, 所以反應會敏感DD啦。

有得升呢層呢... 承你貴言! 承你貴言!

都係果句,我同令尊身份唔同,有D野我唔方便講,
無可置疑既係,警方既行 ...
哈哈,各為其主,雖然大家立場不同
但都欣賞你哋嘅TEAMWORK

引用:
原帖由 gd1893 於 30-8-2011 01:41 發表
其實應唔應該以一個人既政治取向去判斷佢既說話可唔可信?

平日就唔應該既...但政棍出來講野,佢既政治取向就好重要啦∼

引用:
原帖由 高!高!高! 於 30-8-2011 01:41 發表

做咩咁急要人走喎......
可能強仔到咗

曾偉雄l:.....不管你信不信...反正我信了......

引用:
原帖由 kimkileo 於 30-8-2011 01:44 發表
孫中山當年完全犯晒大清帝國既法律..........
偉大主席當年又完全犯晒中華民國既法律.....
再睇近的....利比亞反派唔通冇犯利比亞法律??

我只贈四個字......"官逼民反".....14年過去真係"反對"既全部都係錯?
我見到六個字

引用:
原帖由 B20_hk 於 30-8-2011 01:46 發表

可能強仔到咗
錯喇你~~~係強仔準備走呀果時~~~
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

引用:
原帖由 adrianyahk 於 30-8-2011 01:41 發表

咁又係,重點唔係真定假,最緊要係“官方”
這是星島日報的報導!但說官方咪官方囉!

你喜歡段章取義,我都無法!

引用:
原帖由 adrianyahk 於 30-8-2011 01:45 發表

平日就唔應該既...但政棍出來講野,佢既政治取向就好重要啦∼
未必,你睇劉江華

引用:
原帖由 gd1893 於 30-8-2011 01:41 發表 其實應唔應該以一個人既政治取向去判斷佢既說話可唔可信?
響法庭上: 唔應該
響政治問題上: 唔講呢個無野好講

政治包含管治, 警力係政府入面管+治既工具

當政治不得民心, 管治工具被視為打壓工具係人之常情, 睇開d la

鬼叫出糧俾你果個唔掂咩...
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 高!高!高! 於 30-8-2011 01:47 發表

錯喇你~~~係強仔準備走呀果時~~~
咁你又問?

發新話題