34 123
發新話題

[VFC] 新返的 VF* MP5A2 買唔買得過?

新返的 VF* MP5A2 買唔買得過?

各位師兄,小弟見 14 樓個網頁話佢地代理嗰支 VF* MP5A2 GBBr 已返貨有得再賣。但我見之前頭一二水嘅槍都口啤麻麻,要另買補品強身健體....,唔知廠方出呢水新貨有冇改善過呢?買唔買得過?希望各位能提供寶貴意見!謝謝!

引用:
原帖由 B20_hk 於 1-9-2011 10:40 發表
http://www.civiliangunner.com/cg ... &extra=page%3D1

For your reference
師兄!唔該哂!

唔知呢一水新貨同之前嗰兩水會否有唔同呢?(無論係外觀定內料)

引用:
原帖由 B20_hk 於 1-9-2011 11:52 發表
http://www.civiliangunner.com/cg ... age%3D1&page=18

For your reference
師兄,咁即係話呢水已改咗模?

即係同mp7 1樣命運

除左舊版外.全部唔駛買

有無人買左
放D相上來比大家睇下呀?

引用:
原帖由 holy1 於 1-9-2011 22:55 發表
即係同mp7 1樣命運

除左舊版外.全部唔駛買
mp7 又係改咗模???

引用:
原帖由 B20_hk 於 1-9-2011 23:54 發表

mp7 又係改咗模???
都係一樣marking問題姐

引用:
原帖由 holy1 於 2-9-2011 07:58 發表

都係一樣marking問題姐
哦...thank you

都唔明 VF* 咁貴買個 license 返嚟,做乜要改 markings 喎!咁各位知唔知呢批新貨內料如飛機有冇改進個呢?

回覆 12# 的帖子

可能係沖果幾個字既技術仲未得, 或工序太貴...而生產唔穩定.

好彩有支舊版...

引用:
原帖由 B20_hk 於 2-9-2011 10:46 發表
好彩有支舊版...
緊係一出即買好,D人怕初回有毛病。
我自己睇法係....GBB內部都係消耗件,理得佢耐唔耐用。
外觀最重要....所以我都係第一水就買....就係怕佢改左唔用沖壓字。
至少彈匣已經改左用白字啦...死未。
好彩當時買多左匣

34 123
發新話題