發新話題

[VFC] 新返的 VF* MP5A2 買唔買得過?

引用:
原帖由 RCman 於 2-9-2011 10:55 發表

緊係一出即買好,D人怕初回有毛病。
我自己睇法係....GBB內部都係消耗件,理得佢耐唔耐用。
外觀最重要....所以我都係第一水就買....就係怕佢改左唔用沖壓字。
至少彈匣已經改左用白字啦...死未。
好彩當時買多 ...
我有三隻刻印匣

禽晚我落槍街睇過,呢批貨嘅槍喺頂部有幾顯眼嘅白色字寫上「6 mm BB」!! 核突到呢!   

回覆 17# 的帖子

舊批貨頂部咪又係鐳射刻白字 [S/N 及6mm BB]
咁新批貨同舊批貨有咩分別.....

我估仲未有大分別,估架咋……

回覆 18# 的帖子

哦!原來以前已有。
不過我見下身近 selector 位啲字好淡色同只得兩行,印象中又同之前唔同咗!

引用:
原帖由 KIN-KIN 於 3-9-2011 12:55 發表
哦!原來以前已有。
不過我見下身近 selector 位啲字好淡色同只得兩行,印象中又同之前唔同咗!
個下身九成都會換,理得佢同之前同唔同…
同埋嗰兩行字要咁深色做咩……?

引用:
原帖由 jerjer 於 3-9-2011 13:27 發表

個下身九成都會換,理得佢同之前同唔同…
同埋嗰兩行字要咁深色做咩……?
嗚嗚~~ 因為我係阻手阻腳。。。。

今日响WGC買左枝黎玩,新貨,marking無轉白字,依然係沖壓,彈匣同槍身都係,據聞仲深刻過第一水,我無第一水所以大家比較下。

引用:
原帖由 bravohk 於 3-9-2011 20:14 發表
今日响WGC買左枝黎玩,新貨,marking無轉白字,依然係沖壓,彈匣同槍身都係,據聞仲深刻過第一水,我無第一水所以大家比較下。
GD!!!!睇o黎要掃定D匣先

引用:
原帖由 bravohk 於 3-9-2011 20:14 發表
...I always thought that they have changed it to laser markings..
and now they haven't...and I've bought the G36C already!

Any improvement for the bolt or magazine?
Thanks!

我見 WGC 有得賣透明硬膠飛機,唔知係咪代表呢批新槍內料冇改進過呢?

我問過店員,佢話入面應該無分別!我覺得佢點會搞到枝槍咁耐用吖,改進左D零件點賣?薯條有咁熱氣得咁熱氣,汽水啲冰有咁大粒得咁大粒先啱嘛!

引用:
原帖由 bravohk 於 4-9-2011 10:27 發表
我問過店員,佢話入面應該無分別!我覺得佢點會搞到枝槍咁耐用吖,改進左D零件點賣?薯條有咁熱氣得咁熱氣,汽水啲冰有咁大粒得咁大粒先啱嘛!
白老鼠揮手區
好明顯同買手機一樣,又貴又有問題,第一水貨源小有人抄到$3500賣淺刻字MP5 聽聞弟二水貨源多過第一水貨好多.
http://blog.yahoo.com/SBSDouglas

悟空回水廉,假猴招兵馬.敬世話西遊,道盡五千年.

引用:
原帖由 FPGRM 於 4-9-2011 12:50 發表

白老鼠揮手區
好明顯同買手機一樣,又貴又有問題,第一水貨源小有人抄到$3500賣淺刻字MP5 聽聞弟二水貨源多過第一水貨好多.
$3500咁高水!咁我都賣呀!

發新話題