發新話題

[VFC] precision MP5 A3 housing

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 13-9-2011 21:42 發表
依家諗緊方法整佢啞色d
感覺上A牌了太光身,字體較大又油出界

引用:
原帖由 B20_hk 於 13-9-2011 22:57 發表

感覺上A牌了太光身,字體較大又油出界
全完同此。我係之前post都講過佢太光澤,而且紅色字的紅色太淤色了。
對比真品之下就見到距離了

引用:
原帖由 RCman 於 13-9-2011 22:59 發表

全完同此。我係之前post都講過佢太光澤,而且紅色字的紅色太淤色了。
對比真品之下就見到距離了
P記和SUO身比,表面差異無咁大
Marking色,我估真鐵,P & A 牌都係3M (Man-Made Marking)

引用:
原帖由 5sfll970 於 13-9-2011 22:49 發表

我都係咁諗.
正確D講係用個SEF改到俾HK94用.
因為semi身無pin 位, 而且厚過F/A身.

不過, 點都覺暴殄天物~
我個SUO身也被人磨咗少少

引用:
原帖由 B20_hk 於 13-9-2011 23:20 發表

我個SUO身也被人磨咗少少

證明你果舊係堅嘢.
想要就俾銀.
又想要又嫌貴你買玩具算喇.
好多嘢, 無錢就無得玩. 就係咁簡單.

回覆 127# 的帖子

B20_hk 師兄, 小弟有位朋友都賣了第三水的V牌MP5, 及裝了德國SEF, 沒有任何單連發及上匣問題, 所以第三水應沒有改了模, 我試試問他借來拍照再放上來看看, 希望有用及可幫手!

引用:
原帖由 ada1444 於 14-9-2011 08:29 發表
B20_hk 師兄, 小弟有位朋友都賣了第三水的V牌MP5, 及裝了德國SEF, 沒有任何單連發及上匣問題, 所以第三水應沒有改了模, 我試試問他借來拍照再放上來看看, 希望有用及可幫手!
「德國SEF」是否指 P 記?可以在第三水「無痛直上」嗎?selector 制可否按落到 "F" 位?萬望師兄賜教!

引用:
原帖由 KIN-KIN 於 14-9-2011 10:30 發表

「德國SEF」是否指 P 記?可以在第三水「無痛直上」嗎?selector 制可否按落到 "F" 位?萬望師兄賜教!
建議師你睇曬有關於A3 grip的兩個post內的全文先。
因為今次係關連於A3 真品,S牌,P牌及A牌,又有關於真鐵selector 及高仿selector
單係睇一兩個reply...你會好易混淆的

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 13-9-2011 21:39 發表

兩個下身都無執過,
唔係clip and pinned款,
真品係會有條隙, 大約3mm
你來觀塘找我
我可借VFC MP5 Grip, SUO身, P牌身比你試装...

引用:
原帖由 B20_hk 於 14-9-2011 11:24 發表

你來觀塘找我
我可借VFC MP5 Grip, SUO身, P牌身比你試装...
真品會有罅?

好勉強先透到條光........

0-1-30下身........

引用:
原帖由 F22 於 14-9-2011 18:27 發表

真品會有罅?
好勉強先透到條光........
0-1-30下身........
佢講邊樹???

講緊退彈掣後有罅

Btw,個真身係我朋友嘅

引用:
原帖由 B20_hk 於 14-9-2011 11:24 發表

你來觀塘找我
雖則P牌好似啞色過頭...
不過我諗我會買多個P牌下身

引用:
原帖由 5sfll970 於 13-9-2011 22:42 發表

同埋都見到D銼痕啦...好地地塊鋼片點會見晒銀?
根本就係成個方位都執大左, 連下面塊鋼片仔都飛埋.
果個SEF仲有marking添.好嘢黎... 邊個咁哂呀...
如果係後期銼,
點解個板機護環會後左

P牌個seletor係真品?
朋友話我知,真品seletor打唔到連發咼

發新話題