發新話題

[VFC] precision MP5 A3 housing

請問各位師兄,甘綜合甘多個牌子中。
現在邊個牌子是你們覺得最像真及好呢?
我星期五都想出去買一個A3 Grip哦!

引用:
原帖由 RCman 於 8-9-2011 09:44 發表
我覺得 PRECISION 個housing 係最似,d 數好準,好易裝。
如果仲有貨我都想買多隻…
想問下QxF到仲有冇得買呀??
Thz

in stock yesterday ........... and the staff said today also have stock arrive
I Love my Yuki Meow

the latest news........just  going to QRF, confrim that in stock , and there have a vfc MP5A3 Housing Transperent Version 透明版本, only 接受預訂
I Love my Yuki Meow

引用:
原帖由 RCman 於 8-9-2011 09:44 發表
個人覺得 precision for sure..!!

引用:
原帖由 combatfung 於 8-9-2011 17:35 發表
the latest news........just  going to QRF, confrim that in stock , and there have a vfc MP5A3 Housing Transperent Version 透明版本, only 接受預訂
CHING...透明聽落好似好正喎...!! 好似 demo 槍貢喎...!! 唔得掂...
我已買左一隻 precision a3 grip...睇0黎又要再一次出血啦...!!
0黎次屋企0既海關又有排鵝啦....

引用:
原帖由 siudaku 於 8-9-2011 12:16 發表

我覺得 PRECISION 個housing 係最似,d 數好準,好易裝。
如果仲有貨我都想買多隻…
想問下QxF到仲有冇得買呀??
Thz
同意...precision 0的數位最準...彷真度最高!!

引用:
原帖由 ggkitkit 於 8-9-2011 20:13 發表

CHING...透明聽落好似好正喎...!! 好似 demo 槍貢喎...!! 唔得掂...
我已買左一隻 precision a3 grip...睇0黎又要再一次出血啦...!!
0黎次屋企0既海關又有排鵝啦....
透明我都好鍾意呀. 有冇師兄買左呢? 如果有SEND D 相上黎分享下啦..
LEE 排都要返工,唔得閒去睇...

頭先見到precision隻housing, 真係好正! 真selector好吸引!
唯一不足就係好似有少少殘舊feel. 槍太新有D唔襯.

不過聽人講, 14F果隻A3 Grip係用尼龍加玻纖造, 再加內裝厚鋼片. 同真品housing果隻物料一樣.
非常硬淨, 而且好耐磨.
可惜selector 唔係真....
但係用咁嘅價買到個真槍料SEF, 好似係好抵. 如果有得另外買真selector就perfect!

呀, 好難揀!!

想要就俾銀.
又想要又嫌貴你買玩具算喇.
好多嘢, 無錢就無得玩. 就係咁簡單.

引用:
原帖由 5sfll970 於 8-9-2011 22:56 發表
頭先見到precision隻housing, 真係好正! 真selector好吸引!
唯一不足就係好似有少少殘舊feel. 槍太新有D唔襯.

不過聽人講, 14F果隻A3 Grip係用尼龍加玻纖造, 再加內裝厚鋼片. 同真品housing果隻物料一樣.
非常硬 ...
外觀邊個正d先?如果真料但唔靚都無用
Never Forget

Precision 個House得尾部係金屬, 唔似WGC個尾部和前面係金屬
Precision 和 WGC 外觀都好好,像真
Precision 算有粒真selector, 唔似SOX粒selector咁唔像....

引用:
原帖由 siudaku 於 8-9-2011 20:47 發表

透明我都好鍾意呀. 有冇師兄買左呢? 如果有SEND D 相上黎分享下啦..
LEE 排都要返工,唔得閒去睇...
透明???我都好有性趣...幾錢先

引用:
原帖由 B20_hk 於 8-9-2011 23:28 發表

Precision 個House得尾部係金屬, 唔似WGC個尾部和前面係金屬
Precision 和 WGC 外觀都好好,像真 ...
下, Precision得個尾有鐵咋? 唔係前後咩?
咁真係WGC過癮少少喎...
想要就俾銀.

引用:
原帖由 Pan 於 8-9-2011 23:17 發表

外觀邊個正d先?如果真料但唔靚都無用
嗯...WGC成個身都係全新, 無果種殘舊feel.
而且因為隻料靚, 所以做到真品果種尼龍光澤.

P記就另一種好vintage嘅feel.
不過可能只係普通塑料, 所以即使款係似, 硬係好似無咁精神.

只係個人感覺. 純粹分享.
因為水腳有限, 我諗都係會買WGC果個...
差額成$400幾, 應該夠買多粒真selector~
想要就俾銀.

引用:
原帖由 5sfll970 於 8-9-2011 23:42 發表

嗯...WGC成個身都係全新, 無果種殘舊feel.
而且因為隻料靚, 所以做到真品果種尼龍光澤.

P記就另一種好vintage嘅feel.
不過可能只係普通塑料, 所以即使款係似, 硬係好似無咁精神.

只係個人感覺. 純粹 ...
我睇番SUO身,同P記一樣"粗造"

買多粒真selector...重買唔買到先???

發新話題