發新話題

[VFC] precision MP5 A3 housing

引用:
原帖由 B20_hk 於 8-9-2011 23:47 發表

我睇番SUO身,同P記一樣"粗造"

買多粒真selector...重買唔買到先???
間唔中見有人放呀...不過價就好海鮮..
想要就俾銀.
又想要又嫌貴你買玩具算喇.
好多嘢, 無錢就無得玩. 就係咁簡單.

引用:
原帖由 5sfll970 於 8-9-2011 23:53 發表

SUO ??比馬來西亞用 wo
Never Forget

引用:
原帖由 5sfll970 於 8-9-2011 23:53 發表

我見US 39 ....3百幾 ...No international shipping

引用:
原帖由 Pan 於 8-9-2011 23:55 發表

字唔同,其他一樣

引用:
原帖由 Pan 於 8-9-2011 23:55 發表

No no, I mean the selector...I saw someone selling it last month.
想要就俾銀.

引用:
原帖由 B20_hk 於 8-9-2011 23:56 發表

我見US 39 ....3百幾 ...No international shipping
Where??
想要就俾銀.

引用:
原帖由 B20_hk 於 8-9-2011 11:28 PM 發表

Precision 個House得尾部係金屬, 唔似WGC個尾部和前面係金屬
Precision 和 WGC 外觀都好好,像真 ...
睇完 銘C兄 的compare..WGC 好像抵玩好多(應該星期6去買 ), 不過我又要偷運入境...支MP5都重係個fd到

引用:
原帖由 RGM-111 於 9-9-2011 00:40 發表

睇完 銘C兄 的compare..WGC 好像抵玩好多(應該星期6去買 ), 不過我又要偷運入境...支MP5都重係個fd到
我都可能星期六, 都係WGC...

呢D嘢, 買左一件就唔會買多件. 所以要揀好D.
我寧願要尼龍(如果上面無老吹)都唔想再要膠. 原廠VFC果個仲膠唔夠?
何況WGC個價, 進可攻退可守...

Wgc下身有貨啦咩?

各位, 借問聲你哋指 wgc嗰隻 housing, 係咪就係佢個網話 Azixxxx 嗰隻?
小弟悟性較低, 敬希賜教

引用:
原帖由 B20_hk 於 8-9-2011 23:28 發表

Precision 個House得尾部係金屬, 唔似WGC個尾部和前面係金屬
Precision 和 WGC 外觀都好好,像真 ...
Ching,P牌個grip前面係有金屬片種入裹面架,請小心看清楚前面pin hole內有金屬片在內,
可以講同真品係一樣架
I Love my Yuki Meow

引用:
原帖由 combatfung 於 9-9-2011 13:31 發表

Ching,P牌個grip前面係有金屬片種入裹面架,請小心看清楚前面pin hole內有金屬片在內,
可以講同真品係一樣架
好,我看清楚

引用:
原帖由 combatfung 於 9-9-2011 13:31 發表

可以講同真品係一樣架
係喎....P 牌前面原來真係有金屬片種入裹面.......係唔講我都無發現..!!

引用:
原帖由 B20_hk 於 9-9-2011 13:46 發表

好,我看清楚
我印象中都係兩個都有.
不過好似14樓隻A3 housing果份鋼靚d, 同埋真係尼龍料.
而且個價平好多...整體黎計好似抵玩d.

街而家有貨未? 有就放工去買, 今個星期六就開始A3 PROJECT!
想要就俾銀.

引用:
原帖由 RGM-111 於 9-9-2011 00:40 發表

哦,原來我搞錯...
因為買返來新,裝後拆出來才發現前吼係金屬...

發新話題