發新話題

[VFC] precision MP5 A3 housing

引用:
原帖由 combatfung 於 2-9-2011 22:47 發表
today i also bought this for my VFC MP5 ,is like the real one with steel end and pin hole!
and toghter with a real selector
Just completed my A3 project
嘩......CHING....真係好正喎....!! 我覺得這個GRIP比原廠個GRIP更有味道....!! 我覺得必買....!!
可透露幾錢嘛....?? 用料好嗎....??

引用:
原帖由 combatfung 於 2-9-2011 23:14 發表
but this one is same with the real one , so i bought this version
CHING...請問14/F 個SET同PRECISION個GRIP有乜唔同呀??

昨日去過QXF睇睇.....個 PRECISION GRIP 已經無貨啦......各位BRO知道其他地方有嗎??? 真係好想買呀...!!

[quote]原帖由 combatfung 於 7-9-2011 09:56 發表

這個是朋友訂回來的真品,安全制那邊是印0 .1. 30 真品很粗糙,
VFC玩具靚好多,所以我揀P牌那一個,除

我今日行過QXF...見到PRECISION個 GRIP 有貨...即刻買左番屋企...
真係好正....反而我覺得殘殘地感覺重有味道.....!! 超正..!!

引用:
原帖由 RCman 於 8-9-2011 09:44 發表
請問各位師兄,甘綜合甘多個牌子中。
現在邊個牌子是你們覺得最像真及好呢?
我星期五都想出去買一個A3 Grip哦!
個人覺得 precision for sure..!!

引用:
原帖由 combatfung 於 8-9-2011 17:35 發表
the latest news........just  going to QRF, confrim that in stock , and there have a vfc MP5A3 Housing Transperent Version 透明版本, only 接受預訂
CHING...透明聽落好似好正喎...!! 好似 demo 槍貢喎...!! 唔得掂...
我已買左一隻 precision a3 grip...睇0黎又要再一次出血啦...!!
0黎次屋企0既海關又有排鵝啦....

引用:
原帖由 siudaku 於 8-9-2011 12:16 發表

我覺得 PRECISION 個housing 係最似,d 數好準,好易裝。
如果仲有貨我都想買多隻…
想問下QxF到仲有冇得買呀??
Thz
同意...precision 0的數位最準...彷真度最高!!

引用:
原帖由 combatfung 於 9-9-2011 13:31 發表

Ching,P牌個grip前面係有金屬片種入裹面架,請小心看清楚前面pin hole內有金屬片在內,
可以講同真品係一樣架
係喎....P 牌前面原來真係有金屬片種入裹面.......係唔講我都無發現..!!

[quote]原帖由 B20_hk 於 12-9-2011 17:29 發表

引用:
原帖由 B20_hk 於 12-9-2011 19:05 發表

”水份”就兩款都有人吹
但吹都唔好狂抽水批評他人抬高自己咁無恥
不過A牌和P牌都不相伯仲,我係因為selector才買P牌
下次有SD款,可能會試下A牌
agree X 100

引用:
原帖由 B20_hk 於 14-9-2011 23:13 發表

無論P牌和SUO都用真selector
一樣打得好爽
同意...!! 我都裝左p牌下身...都無問題...重好爽喎..!!

發新話題