發新話題

[VFC] precision MP5 A3 housing

請問各位師兄,甘綜合甘多個牌子中。
現在邊個牌子是你們覺得最像真及好呢?
我星期五都想出去買一個A3 Grip哦!

無痛直上

附件

10-9-2011 15:01

引用:
原帖由 Armourer 於 10-9-2011 15:05 發表

Hello, the grip in your attached photos seems to be the W~C grip set that I got from 14 F yesterday.

Right ?
yes,

引用:
原帖由 B20_hk 於 13-9-2011 22:57 發表

感覺上A牌了太光身,字體較大又油出界
全完同此。我係之前post都講過佢太光澤,而且紅色字的紅色太淤色了。
對比真品之下就見到距離了

引用:
原帖由 KIN-KIN 於 14-9-2011 10:30 發表

「德國SEF」是否指 P 記?可以在第三水「無痛直上」嗎?selector 制可否按落到 "F" 位?萬望師兄賜教!
建議師你睇曬有關於A3 grip的兩個post內的全文先。
因為今次係關連於A3 真品,S牌,P牌及A牌,又有關於真鐵selector 及高仿selector
單係睇一兩個reply...你會好易混淆的

引用:
原帖由 Pan 於 18-9-2011 01:24 發表

唔知係唔係selector問題,裝返a5身又無事
我用A牌直上,單連都無問題bor

引用:
原帖由 Pan 於 18-9-2011 12:47 發表

直上無改任何野?
我係原本打算買P牌,所以一早拆走左果件L 連桿
後來裝左A牌...見操作正常...所以無裝番上去。

發新話題