發新話題

Systema Max rate of fire per second

估計在15左右
三六轟一轟,敵人企唔穩!

引用:
原帖由 Ancestor 於 3-9-2011 19:15 發表

15?? Oh我問錯左, 應該係跟紅筒ge MAX但係用藍筒(M110)打會幾快??
sorry師兄
1200RPM左右

引用:
原帖由 Elf 於 3-9-2011 20:17 發表
13,15,18,20
銀,紅,金,藍

full auto打藍唔好用11.1v
不過我自己打M110都係用GE POWER 11.1V 20C

引用:
原帖由 Elf 於 3-9-2011 21:33 發表

見過有人係度爆過2隻齒, 唔博得過
果單唔同喎

引用:
原帖由 Elf 於 4-9-2011 01:13 發表

unnecessary risk啦始終係..
岩既,都係時候要買番兩排7.4V

引用:
原帖由 jpg 於 4-9-2011 03:40 發表

打單發同BURST 咪得羅...
我照FULL架

引用:
原帖由 diplomatique 於 4-9-2011 11:10 發表
I use Blue with 11.1v... seems ok no problem wor~
請問師兄用咩牌子?

引用:
原帖由 jpg 於 4-9-2011 15:34 發表

咁夠pop..
膽正命平吖嘛

引用:
原帖由 Elf 於 4-9-2011 16:44 發表

枝鎗唔平呢
咁又唔會Total loss既

引用:
原帖由 seals9121 於 5-9-2011 00:57 發表
頂... 我  9.6V 打 M120 力  Full auto  , Ptw mag 上彈都跟唔急,特別系就來冇蛋....  咩事啊。。。鴨仔mag 就得。。。。    
S 記系時候反省下D mag 的問題( new .25 mag)
你用咩彈,用咩方法入彈,彈夾清唔清潔,有冇超載?

引用:
原帖由 seals9121 於 5-9-2011 17:34 發表

KSC 0.25  Marui 0.20  , systema 原裝bb loader 入蛋  /  marui Bb loader +  ptw loading adapter

彈夾乾淨無碎片,每次大約入80 rnd .

------------------------

剛剛拆開裡面鑷 BB , 本身已經 ...
咁就真係奇喇,你有冇響上彈口噴少少矽油架?0.25g新款夾都要攝唔係掛?我D新款0.25g新款夾都未駛攝都照上0.28g彈

發新話題