發新話題

想問問各位師兄關於m1911???

引用:
原帖由 皇家御貓 於 26-6-2007 14:00 發表
"我們"牌$7XX就連2匣 , 好抵粗打.
哇佬杯改少少爽兩面

各有所好啦...

樓主對整槍, 改槍有無興趣? 有的話wa... 無的話就marui 啦...

回覆 #17 iceprivate 的帖子

盡量唔好出真名
本來無一物, 何處惹塵埃

搭單問一問
「我們」牌好d定係「馬老二」牌好d?

引用:
原帖由 Davis 於 27-6-2007 13:37 發表
搭單問一問
「我們」牌好d定係「馬老二」牌好d?
唔使就住錢既話 , 當然係老馬~
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

oic
thank you晒大貓

但點解除左便宜...我們牌仲有無優點???

引用:
原帖由 14692 於 26-6-2007 06:47 PM 發表
轉咗新系列之後就.......
唉....vva...之前真係幾好既(舊系統果時)
到左出scw...買左一陣就出scw2....等多陣又scw3
宜家又有kxc,,,又有馬記,,,又平,,,性能又得,,,仲諗佢咩

引用:
原帖由 rYaN 於 27-6-2007 23:41 發表

唉....vva...之前真係幾好既(舊系統果時)
到左出scw...買左一陣就出scw2....等多陣又scw3
宜家又有kxc,,,又有馬記,,,又平,,,性能又得,,,仲諗佢咩
所以你就有支街打身既馬記1911....

引用:
原帖由 adrianyahk 於 27-6-2007 11:47 PM 發表

所以你就有支街打身既馬記1911....
噤都記得...

回覆 #23 rYaN 的帖子

'西方武器'開始固步自封

KXC....都有全金槍, 又唔貴

引用:
原帖由 14692 於 28-6-2007 09:40 AM 發表
有其他牌子代替

引用:
原帖由 14692 於 28-6-2007 09:40 發表
自從國本社長發覺咗告人好過整新野之後, 都開始咗一排架喇...

懷念Jatimatic, 懷念AR7
眼光光~

回覆 #29 mike-mike 的帖子

所以咪諗埋一邊, 鑽牛角尖|)

發新話題