發新話題

請問換外槍管有什麼選擇?

請問換外槍管有什麼選擇?

小弟剛收一套G&P 9.5"knights骨,發現原來的外管三角準星位置會縮入骨裡面,如果我想用番三角準星有冇邊隻外管匹配?如果有,又有冇一隻有G&P原來果條粗左和有四辨凹槽既外管款式?最後想問WA系統GBB外管ptw upper是否合用?
謝謝

dytac
岩岩買左條9.5", 易裝, fit位

回覆 3# 的帖子

請問邊處有賣?可以pm小弟?謝謝

引用:
原帖由 JOHN2 於 9-9-2011 15:14 發表
""""""""""""""""""""""

引用:
原帖由 JOHN2 於 9-9-2011 15:14 發表
鎗街有賣PTW個2間都有. 名搶好似有齊各種長度

引用:
原帖由 Elf 於 9-9-2011 14:51 發表
dytac
岩岩買左條9.5", 易裝, fit位
個定位螺絲有問題... 如果裝唔緊會左右稍微稍微有1mm 搖動, 十分不爽。。我落佐N多 AA 膠將個螺絲定位
Systema all the way. Porsche all the way....

引用:
原帖由 seals9121 於 9-9-2011 22:05 發表

個定位螺絲有問題... 如果裝唔緊會左右稍微稍微有1mm 搖動, 十分不爽。。我落佐N多 AA 膠將個螺絲定位
我抆左原裝個粒落去

引用:
原帖由 Elf 於 10-9-2011 01:46 發表

我抆左原裝個粒落去
.... 個洞比原裝細好多wor...
Systema all the way. Porsche all the way....

引用:
原帖由 seals9121 於 10-9-2011 13:59 發表

.... 個洞比原裝細好多wor...
我個條fit到漏喎... 唔知會唔會一水水,我都好surprise竟然咁易裝, 位又岩. 我之前睇過有師兄講D數係恐怖, 已經有心理準備要執.
end up 3分鐘裝完.

發新話題