發新話題

[WE] VVE AK

引用:
原帖由 F22 於 17-9-2011 14:13 發表

咁你一定搵唔到啦.....
廣東道先有呀,力榚彈弓.....
已經買左,原來彈弓都唔平,廿幾蚊一條,今晚返去慢慢試…
http://www.apoints.com/graphics/UploadFiles/200611/20061107145930160.jpg

引用:
原帖由 JBL 於 17-9-2011 16:21 發表
我支74u出現災情,斷咗條撞針,三軍話唔知幾時先有零件返呢,可能要等好耐.......
唉....成個人灰哂,真黑仔.........
呃,有冇咁快…睇黎都係要等乜-tech出鋼件喇…
http://www.apoints.com/graphics/UploadFiles/200611/20061107145930160.jpg

引用:
我支74u出現災情,斷?條撞針,三軍話唔知幾時先有零件返呢,可能要等好耐.......
打左多少匣?
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

剛見到有好多貨

仲諗住下星期入.

引用:
原帖由 Kungz 於 17-9-2011 16:51 發表

已經買左,原來彈弓都唔平,廿幾蚊一條,今晚返去慢慢試…
廿幾蚊一大條咪平囉,去槍街唔斬你幾十蚊條?

回覆 106# 的帖子

點斷法?有無相望o下?等我留意o下~~~thx

引用:
我支74u出現災情,斷咗條撞針,三軍話唔知幾時先有零件返呢,可能要等好耐.......
個設計都幾好嗰喎,照正常計好難會斷喎!

引用:
原帖由 sing106 於 18-9-2011 00:36 發表

會唔會係用料問題?

引用:
原帖由 sing106 於 18-9-2011 00:36 發表

點好法....?
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

剛發現有少少問題,枝回膛彈弓杆基座角度有問題,當拉動鎗膛至尾段有d "cake cake" 地,唔知係唔係只是小弟的有問題,但都想分享一 o下,用左少少改動,連發係有改善,
我用最低b的方法,就是加界指在膛彈弓杆基座的尾段加高,改 變角度,但只是暫時性,要解決就真係要磨個基座,降低個座,

回覆 117# 的帖子

回覆 119# 的帖子

嘩, ching 甘講, 買支槍有一半係好似落注甘, 靠運氣
你的日子如何,你的力量也必如何

發新話題