發新話題

[WE] VVE AK

引用:
原帖由 longhei 於 5-10-2011 00:20 發表

多謝師兄你割愛啦
可唔可以幫我整多件先?

引用:
原帖由 sing106 於 6-10-2011 09:46 發表

可唔可以幫我整多件先?
你唔係想裝木咩
幫你整唔係問題…因為黎緊已經要整多幾個
幾個fd都話要…所以要再去入料!我預埋你果份先

100%完成 WE AK74u RIS

國狗骨就係無左呢幾粒重要螺絲!

另一面

全新照
多多指教

引用:
原帖由 longhei 於 6-10-2011 13:10 發表

你唔係想裝木咩
幫你整唔係問題…因為黎緊已經要整多幾個
幾個fd都話要…所以要再去入料!我預埋你果份先
原來係想裝木,不過見你裝完真係好型,我又心思思想要...。係咪真係幫我整返件先?我明日contact你,Thx!!

引用:
原帖由 sing106 於 7-10-2011 00:48 發表

原來係想裝木,不過見你裝完真係好型,我又心思思想要...。係咪真係幫我整返件先?我明日contact你,Thx!!
無問題呀...你就當然無問題啦
無你割愛都無完成品啦

使唔使我自己去買骨比你?

可以的話就最好啦,我返工雖自由,但點兜都兜都唔到長沙灣…
係咪$250一舊?

係呀,不過我要等放假先可以去,最快要下過禮拜中,Thank you 先!

啱啱check先,無貨喇...點算呀?longhei師兄!

我就遲左買唔到Sing106師兄舊骨啦,所以焗用210蚊買舊大陸木頭....
上木過長要修,木身冇散熱孔要開,真係執到high high

引用:
原帖由 sing106 於 7-10-2011 09:42 發表
啱啱check先,無貨喇...點算呀?longhei師兄!
搵槍街靚女…貴$20

引用:
原帖由 101airbrone 於 7-10-2011 09:47 發表
我就遲左買唔到Sing106師兄舊骨啦,所以焗用210蚊買舊大陸木頭....
上木過長要修,木身冇散熱孔要開,真係執到high high
都好型喎...!

引用:
原帖由 longhei 於 7-10-2011 10:15 發表

搵槍街靚女…貴$20
我買咗再聯絡你longhei師兄,唔該晒!

引用:
原帖由 sing106 於 7-10-2011 10:42 發表

我買咗再聯絡你longhei師兄,唔該晒!
你買果時幫我買多隻!
唔該晒

發新話題