發新話題

[WE] VVE AK

死啦, 原本睇完冇興趣既...但加下....=口=
縮縮北行鳥 =口=

我要呀我要呀!!!

幾時出埋47/103?已經準備好份TDI KIT

等埋KSC先...而家冇比較梗係WE好
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

引用:
原帖由 horenhim 於 10-9-2011 14:11 發表
等埋KSC先...而家冇比較梗係WE好
老老實實個人覺得KSC唔會出鋼壓身

啱啱問完,試打會會如常明天舉行(只不過支槍未到),亦可現場落訂,價錢預計係$2150,請各位有心師兄ready!!

有無巴打知道,handguard是否跟真鐵數???

"The tree of liberty must be refreshed from time to time with the blood of patriots and tryants"   Thomas Jefferson

引用:
原帖由 yiuyiusiu 於 10-9-2011 15:56 發表

老老實實個人覺得KSC唔會出鋼壓身
我唔會被鋼身迷惑
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

引用:
原帖由 sing106 於 10-9-2011 16:26 發表
啱啱問完,試打會會如常明天舉行(只不過支槍未到),亦可現場落訂,價錢預計係$2150,請各位有心師兄ready!!
我等CGF團購

等開投票帖

想問問ching , AK pmc 樣子是好何呢???

團購+1 :P

引用:
原帖由 XLxY 於 11-9-2011 15:40 發表
應該同之前vfc支ak-104 pmc個樣差唔多...
我諗...

引用:
原帖由 XLxY 於 11-9-2011 15:40 發表
好大機會系上面個支

點解唔出齊74系先啊...

http://www.apoints.com/graphics/UploadFiles/200611/20061107145930160.jpg

如果佢d 匣係可以通用

發新話題