26 12
發新話題

[WE] VVE AK

不得了啦...........CGF團購啦

預埋我啦!
我想問,隻匣依家係得un版?無pmc版?

引用:
原帖由 sing106 於 10-9-2011 16:26 發表
啱啱問完,試打會會如常明天舉行(只不過支槍未到),亦可現場落訂,價錢預計係$2150,請各位有心師兄ready!!
我等CGF團購

有啦!3斤已覆我返貨喇

引用:
原帖由 XLxY 於 14-9-2011 20:22 發表

等CHING開箱文!!
好日唔搬,有貨先黎搬
今日搬貨搬到腳仔軟…聽日啦!
聽日第一時間開箱!
抱歉啦…我等唔切團購

我打到個膊頭瘀左……

引用:
原帖由 Pan 於 15-9-2011 21:06 發表

黎句係VVA把 M4 出果時都有人講過
唔通我姿勢錯左…

感謝sing106師兄割愛

完成度80%…仲差少少就完成好WE AK74u RIS

引用:
原帖由 Inty 於 5-10-2011 00:06 發表

應該係VFC K3(要汁), 國產都有(唔知洗唔洗汁)
唔係VFC.......因為VFC太貴!買唔起....
係早前師兄放的AABB....感謝師兄割愛用低價購入
早前對台灣大大果支好有興趣!所以問問...此骨需平,但要大大大執
賣貨師兄話係E何B好似要@%)...我係槍街靚女到問過就@&....
但此骨最大問題係全骨等一粒螺絲!因為VFC係有4粒螺絲去固定的!要去油麻地配返4粒螺絲!
80%完成度係因為4粒螺絲仲未安好,安好就100%完成!
用過幾個方法,最直接就係dun 6mm牙落6mmx10mm平頭螺絲就搞掂!

引用:
原帖由 sing106 於 5-10-2011 00:08 發表

好型喎!
多謝師兄你割愛啦

引用:
原帖由 sing106 於 6-10-2011 09:46 發表

可唔可以幫我整多件先?
你唔係想裝木咩
幫你整唔係問題…因為黎緊已經要整多幾個
幾個fd都話要…所以要再去入料!我預埋你果份先

100%完成 WE AK74u RIS

國狗骨就係無左呢幾粒重要螺絲!

另一面

全新照
多多指教

引用:
原帖由 sing106 於 7-10-2011 00:48 發表

原來係想裝木,不過見你裝完真係好型,我又心思思想要...。係咪真係幫我整返件先?我明日contact你,Thx!!
無問題呀...你就當然無問題啦
無你割愛都無完成品啦

可以的話就最好啦,我返工雖自由,但點兜都兜都唔到長沙灣…
係咪$250一舊?

引用:
原帖由 sing106 於 7-10-2011 09:42 發表
啱啱check先,無貨喇...點算呀?longhei師兄!
搵槍街靚女…貴$20

26 12
發新話題