28 12
發新話題

[WE] VVE AK

引用:
原帖由 timchung2007 於 19-9-2011 01:12 發表
can the we AK take a real handguard?
仲未知係真數定自家數

引用:
原帖由 JBL 於 19-9-2011 23:08 發表
WE最新覆我嘅短信來自: we_airsoft  標題: Re: 您好

原始私訊: 您好
引用:
打擾先生不好意思,小弟香港那處新買了貴公司的AK74U,前日有故障拿回代理三軍修理,店員檢查後說是撞針打斷了,最傷心是店員說此槍 ...
依即係可以唔駛買住會有改版?

引用:
原帖由 JBL 於 19-9-2011 23:36 發表

無錯!WE係台灣果邊以經答應會係短期內補強該部份........
另外RA-Txxx都會短期內出鋼補品,所以買咗都放心.......
仲諗住可以快d過下手癮
不過都係好消息thx師兄

引用:
原帖由 Terr 於 23-9-2011 01:33 發表

師兄,今日攞番支槍,價錢已pm俾你
thx師兄~~收到了.都幾抵喎

引用:
原帖由 sing106 於 25-9-2011 11:50 發表

我試咗我果支,都OK喎,彈弓同下身都算平行,壓同唔壓低Blowback速度都差唔多,無你條片咁嚴重!
之前出第一日好似依到都有師兄都提過個彈弓斜左一高一低
引致個blowback速度慢左.佢最後要鋤低一邊個座.令佢平行番
但有d師兄又無依個問題

cnc ra tech鋼件已有版了?

轉貼from ra tech facebook

引用:
原帖由 Berial 於 28-9-2011 20:02 發表

轉貼自 http://www.arms-cool.net/forum/thread-100196-1-1.html

本身都諗住買支玩下,但匣應該冇補品補救掛
sad手已入

都係見we果邊話工廠出緊補強件.依排可以有消息換件
同埋見ra 又出埋cnc鋼撞針...
所以入左支

夾依d...唯有等保.打壞左再換
再睇we果邊會唔會有得強

不過我果支ak又真係無好似之前師兄d片咁高低彈弓.好平行下

仍暫無搖頭問題

引用:
原帖由 JBL 於 4-10-2011 22:10 發表
撞針仲未有得換新,等到就黎天冷都未有,真灰心.......
we果邊果排話工廠出緊貨.依排會有消息..
ra fb到又話堆d套件未出得街.得d版圖

引用:
原帖由 longhei 於 4-10-2011 21:27 發表
http://db.tt/nrRraYF3
http://db.tt/wVpBsKlB
完成度80%…仲差少少就完成好WE AK74u RIS
thx師兄分享
想問下個骨係咩牌子架?

引用:
原帖由 sing106 於 11-10-2011 23:08 發表

正到爆!
師兄好野

另外都想請教下~後面有無側鏡橋會岩數上到果個側軌?~

引用:
原帖由 Attack 於 12-10-2011 23:42 發表
v v e 都傻既, 出咩鬼全行程, d 野又兒戲, 依家又改短行程, 得啖笑... 水皮
像真度高d嘛(心理上)

同埋d件換番鋼件就無問題了

引用:
原帖由 JBL 於 13-10-2011 19:57 發表
鋼件都唔知幾時出,我等到花兒也謝了.......
全部件樣版都有哂
但係硬係未量產

之前fb問佢幾時出到.又答as soon as possible

28 12
發新話題