45 123
發新話題

[VFC] W 記的 MP5A3 Grip Set 新貨已到,真的造到好堅 !!!

W 記的 MP5A3 Grip Set 新貨已到,真的造到好堅 !!!

想同大家分享小小喜悅。

今天下午去 14 F W 記取回早前預訂的 MP5A3 Grip 和 Selector,拿上手感受一下,才知道 W 記所講的尼龍纖維究竟是甚麼,真的好堅 !!!

W 記個 Grip,真的有全新 MP5 Grip 出廠時,那光光地、油油地那種視覺和手感,好新淨,好特別。

個 Selector 就真是好真,可以話靚過之前有人提過的真品,完全可以 Fit 入套 V 記 MP5 套件,SEF 三個位,合併內件後同槍身啱位到可以撥到 "啪啪聲",就這一點,其他牌子好似真的做不到。

堅到相都冇張,講乜都假啦.......

引用:
原帖由 F22 於 9-9-2011 21:12 發表
廣告?

引用:
原帖由 Armourer 於 9-9-2011 20:09 發表
想同大家分享小小喜悅。

今天下午去 14 F W 記取回早前預訂的 MP5A3 Grip 和 Selector,拿上手感受一下,才知道 W 記所講的尼龍纖維究竟是甚麼,真的好堅 !!!

W 記個 Grip,真的有全新 MP5 Grip 出廠時,那光光 ...
唔好意思師兄,我想問你講嘅W記,係咪即係A字頭個牌子?另外想問幾錢? Thx!

引用:
原帖由 F22 於 9-9-2011 21:12 發表
真對不起!我係新人,不知道大家的規矩,剩係諗住用文字同各位分享一 D 用後感想(和喜悅),無諗過原來上親討論區前,都要附上相片才能發言,不過好似好多人都無附上相片啦..........

你地講落都似喎...潛左水!

師兄,可唔可以影張安裝咗之後嘅相比大家睇,分享吓...Thx!!

回覆 4# 的帖子

完全正確,咪 W~C 出嗰套囉,價錢同佢哋網上預訂價一樣,係 W~C 會員再有九五折添!

引用:
原帖由 sing106 於 9-9-2011 21:20 發表

唔好意思師兄,我想問你講嘅W記,係咪即係A字頭個牌子?另外想問幾錢? Thx!
完全正確,咪 W~C 出嗰套囉,價錢同佢哋網上預訂價一樣,係 W~C 會員再有九五折添!

引用:
原帖由 Armourer 於 9-9-2011 21:43 發表

$560?

我都拿過呢隻SEF身睇過下! 質數好高! 淨見佢同歐洲身比較都有90分!買之前都要拿下其他牌子致作決定。

請問 W記身仲有無現貨呢 ??
Never Forget

引用:
原帖由 rho837 於 9-9-2011 23:28 發表
我都拿過呢隻SEF身睇過下! 質數好高! 淨見佢同歐洲身比較都有90分!買之前都要拿下其他牌子致作決定。
我諗$650套裝嗰套唔洗諗...
WGX和QRX質素最好...兩款和真品差無幾
相差$390...QRX包真鐵selector...值唔值自己諗

引用:
原帖由 rho837 於 9-9-2011 23:28 發表
我諗$650套裝嗰套唔洗諗...
WGX和QRX質素最好...兩款和真品差無幾
相差$390...QRX包真鐵selector...值唔值自己諗

引用:
原帖由 Armourer 於 9-9-2011 21:31 發表

真對不起!我係新人,不知道大家的規矩,剩係諗住用文字同各位分享一 D 用後感想(和喜悅),無諗過原來上親討論區前,都要附上相片才能發言,不過好似好多人都無附上相片啦..........
唔係要話你啲咩,映張相有幾難先?只得文字我真係唔知佢有幾堅,何況你啲文筆咁hard sell,有廣告嫌疑喎......

45 123
發新話題