發新話題

[others] 其實我覺得GBB既技術仲未成熟

其實我覺得GBB既技術仲未成熟

就算新既買返黎,玩左一兩隻夾之後,就會出現好多問題。例如lockblot,夾噴氣,威力極速下降等等。到底有咩牌子會係好小小呢,買返黎唔需要再執一執呢?我有心想打gbb,不過已花了太多金錢賞試,冇能力亦冇心機了。有冇師兄可提供意見。感激。

我覺得都係有改善空間

回覆 1# 的帖子

c-hing你啲gbb咩牌子呢?如果係我們牌就byebye啦
窮則獨善其身 富則妻妾成群

GBB還是手槍好!!小弟對GBB的長槍冇咩好感

我用過的是We及井勝,不過井勝已經因為財困放走了。。。

<我們>牌的確呃錢,我覺得根本佢地除外穀外,就係推出僅一支半制成品。

有咩好意見??感激

回覆 7# 的帖子

c-hing如果我答你要如何做你會好心痛
窮則獨善其身 富則妻妾成群

所以我支GBB已經成為藝術品,PTW先系主力

引用:
原帖由 simon0802 於 9-9-2011 23:46 發表
就算新既買返黎,玩左一兩隻夾之後,就會出現好多問題。例如lockblot,夾噴氣,威力極速下降等等。到底有咩牌子會係好小小呢,買返黎唔需要再執一執呢?我有心想打gbb,不過已花了太多金錢賞試,冇能力亦冇心機了。有 ...
我可以話你無一枝GBB係唔洗整就會滿意,但又無一枝GBB係會整唔好.
無一個品牌既GBB可以一步到位,無一個品牌既彈匣唔會流氣.
可是打GBB既人就大有人在.就本人以經3年無用過AEG.

引用:
原帖由 magus 於 10-9-2011 00:14 發表
c-hing如果我答你要如何做你會好心痛
直說無妨~~~

引用:
原帖由 DENON 於 10-9-2011 00:23 發表

我可以話你無一枝GBB係唔洗整就會滿意,但又無一枝GBB係會整唔好.
無一個品牌既GBB可以一步到位,無一個品牌既彈匣唔會流氣.
可是打GBB既人就大有人在.就本人以經3年無用過AEG.
師兄係用咩牌子及大概要用多小金錢去整一整佢呢?唔需要perfect,但求耐用。

回覆 12# 的帖子

玩GBB最重要就係要有零件買/訂,最好就係零件平
唔同品牌有唔同用錢既情形,由幾佰到幾千都有
如果你問我邊個品牌用得最小錢而又最耐用
呢個問題真係唔係好敢係到講
我驚比一眾反XX牌既朋友圍攻

引用:
原帖由 DENON 於 10-9-2011 00:47 發表
可PM悄悄的跟我說嗎
迷惑的GBB愛好者上...

引用:
原帖由 DENON 於 10-9-2011 00:47 發表
樓上 x 2
細佬係gbbr新仔.

發新話題