發新話題

[others] 其實我覺得GBB既技術仲未成熟

GBB長槍技術其實同GBB手槍大同少異...
我覺得唔少係因為係追求(遷就)像真結構而放棄可靠性.

我驚比一眾反XX牌既朋友圍攻!

如果你問我落場打乜槍我九成都會話最好PT凹!
但係班老友記又扁要整支著名牌衫既M4(GBBR)! 整完一支又一支! 貪佢上到真品又bolt bolt聲好好玩! 當然打室內都係幾過引.......

個人喜歡"比人圍攻"牌GBBR造平台再加工成一支好好玩既東西.

好多人有問題, 但我有支JG($550)原裝玩左近三年到今日依然咩病痛都無........

How ksc's gbb m4?

回覆 34# 的帖子

你最好親身玩你,試下.自己玩過先知.
我自己唔會話某系統特別好,因為個個人要求都唔同.

我又唔覺有咩牌子唔洗執喎
我自己就用"比人圍攻牌"執一執宜家唔知幾爽。

引用:
原帖由 paulen 於 10-9-2011 20:25 發表
你最好親身玩你,試下.自己玩過先知.
我自己唔會話某系統特別好,因為個個人要求都唔同.
我見無人講,就提出講下姐

出左咁耐都好似無咩人講呢支

引用:
原帖由 sam524 於 10-9-2011 13:39 發表
其實玩gbb就係咁嫁la...
識汁o既就咩都好用嫁la...
we識汁o既都可以咩問題都冇...
可靠唔係wa尊利...
唔好踩到we一文不值...
咁師兄你點解決WE M16系OPEN BOLT版HOP UP座造工惡劣問題
200蚊一個的原裝HOP UP座連國產WA系統HOP UP座都不如...

另外,點樣可以令同支亞鉛BOLT唔夠2平方毫米的BOLT CATCH可以損耗合理D
個設計好似用單車迫力剎停架16噸咁,你可以話唔玩LOCK BOLT咪得~
唔玩LOCK BOLT我做咩要買GBBR

引用:
原帖由 rYaN 於 10-9-2011 21:33 發表
我又唔覺有咩牌子唔洗執喎
我自己就用"比人圍攻牌"執一執宜家唔知幾爽。
執一執宜家唔知幾爽?咁你仲唔擺支MP7上神台,出支我們牌PDW爽下?

打壞料先要買parts, 唔完美先要改野, 因為$$$$$$$$$$$$
你的日子如何,你的力量也必如何

引用:
原帖由 Berial 於 11-9-2011 00:21 發表

咁師兄你點解決WE M16系OPEN BOLT版HOP UP座造工惡劣問題
200蚊一個的原裝HOP UP座連國產WA系統HOP UP座都不如...

另外,點樣可以令同支亞鉛BOLT唔夠2平方毫米的BOLT CATCH可以損耗合理D
個設計好 ...
如果你係買m16a1咁o既,以我所知,m16a1果堆係有d問題...
但我買開膛kit,我唔見得有咩問題,又以我所知我套kit個bolt catch係新版,用料靚左...

引用:
原帖由 T-800 於 10-9-2011 12:39 發表
其實以現時技術要做一支完全唔洗執嘅完嘗GBB係十分容易,一般鎗迷自己可以執得靚嘅鎗,工廠絕對造得到,問題係要賣幾錢! 賣貴价梗有人要,但銷量一定少得多,而等您自己慢慢執,一來您分段洗錢唔覺唔 ...
有d人法拉利都要執執先岩
無果樣就係鐘意整果樣

引用:
原帖由 sam524 於 11-9-2011 01:11 發表

如果你係買m16a1咁o既,以我所知,m16a1果堆係有d問題...
但我買開膛kit,我唔見得有咩問題,又以我所知我套kit個bolt catch係新版,用料靚左...
有d人鐘情一隻牌子
你點講佢都唔岩聽
玩具槍點整都係玩具槍

引用:
原帖由 Berial 於 11-9-2011 12:23 AM 發表

執一執宜家唔知幾爽?咁你仲唔擺支MP7上神台,出支我們牌PDW爽下?
我想問一問,我爽我自己果枝槍,又冇啦啦又要出枝PDW????
師兄係唔係有D問題?
同埋,如果你真係搞唔掂,冇人拎住枝槍指住你個頭叫你買我們牌!
我話我自己果枝爽,又要葡萄我既?
唔鐘意咪唔好玩囉

引用:
原帖由 rYaN 於 11-9-2011 02:17 發表

我想問一問,我爽我自己果枝槍,又冇啦啦又要出枝PDW????
師兄係唔係有D問題?
同埋,如果你真係搞唔掂,冇人拎住枝槍指住你個頭叫你買我們牌!
我話我自己果枝爽,又要葡萄我既?
唔鐘意咪唔好玩囉
大家交流下係正常,但唔好好似某某人講野似打手多過玩家.
我幾枝都玩過哂,但唔係枝枝都岩自己,最後買"我們",係因為平同有保用.
我最早期玩銅心唔多滿意性能,可能玩開aeg,但後來出ob,有驚喜,因為都打得下

發新話題