發新話題

[others] 其實我覺得GBB既技術仲未成熟

少林話華山派唔夠正宗
武當又話少林唔掂
學完詠春又話泰拳屎

引用:
原帖由 rYaN 於 11-9-2011 02:17 發表

我想問一問,我爽我自己果枝槍,又冇啦啦又要出枝PDW????
師兄係唔係有D問題?
同埋,如果你真係搞唔掂,冇人拎住枝槍指住你個頭叫你買我們牌!
我話我自己果枝爽,又要葡萄我既?
唔鐘意咪唔好玩囉
咁你又收左人地好多著數咩?做咩成日幫日護航
咁你落場打,KSC支MP7問題多定我們牌出問題多

有買過OB版M16都見到重BOLT配細BOLT CATCH係一個設計上問題.
而亞鉛件做工上漆仍未完善.
盲目撐單一牌子,仲要死撐爛撐的打手.
對玩家選擇品牌的認知,同廠方改善的決心係有絕大的壞影響.

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 11-9-2011 02:30 發表
少林話華山派唔夠正宗
武當又話少林唔掂
學完詠春又話泰拳屎

冇一種武術係獨霸天下,只有比較強的人坐住第一先.
門派通常著重名聲同"收生率",練武的人求心靈鍛鍊同實際應用.
咁幾兄弟每個去學唔同野,再互相交流下.
雖然人人資質唔同,但總睇到D優點缺點.

引用:
原帖由 sam524 於 11-9-2011 01:11 發表

如果你係買m16a1咁o既,以我所知,m16a1果堆係有d問題...
但我買開膛kit,我唔見得有咩問題,又以我所知我套kit個bolt catch係新版,用料靚左...
官方冇認過批槍有問題或有缺憾
但果批可能比較趕工

引用:
原帖由 Berial 於 11-9-2011 12:14 PM 發表

咁你又收左人地好多著數咩?做咩成日幫日護航
咁你落場打,KSC支MP7問題多定我們牌出問題多

有買過OB版M16都見到重BOLT配細BOLT CATCH係一個設計上問題.
而亞鉛件做工上漆仍未完善.
盲目撐單一牌子,仲 ...
成日用佢牌子就係打手?你係咪腦殘?
可能我手香你手臭啦?
問題枝枝都有,我冇話我們最好,起碼佢易整!
唔識整就唔好葡萄人果枝冇事

引用:
原帖由 Berial 於 11-9-2011 12:31 發表

官方冇認過批槍有問題或有缺憾
但果批可能比較趕工
洗鬼佢認咩...
佢m16a1係用番舊bolt stop...
後出o既開膛kit係用新款bolt stop...

咁呢d叫改良版定係補鑊版呢?
窮則獨善其身 富則妻妾成群

引用:
原帖由 sam524 於 11-9-2011 12:34 PM 發表

洗鬼佢認咩...
同佢講黎做乜,條膠友認住你係打手如同殺佢父母既兇手!
講咩都打手前打手後!

引用:
原帖由 sam524 於 11-9-2011 12:34 發表

洗鬼佢認咩...
換完新款bolt CATCH又到支BOLT"改良"出黎隻鐵牙仔鬆.
我預計緊拒會唔會爆下槍身Bolt catch位

引用:
原帖由 rYaN 於 11-9-2011 12:39 發表

同佢講黎做乜,條膠友認住你係打手如同殺佢父母既兇手!
講咩都打手前打手後!
我冇咁講過,只係"師兄"你可能有D不理性地撐"我們牌"

咁其實應改名叫'啊門'牌
窮則獨善其身 富則妻妾成群

引用:
原帖由 Berial 於 11-9-2011 12:40 發表

換完新款bolt CATCH又到支BOLT"改良"出黎隻鐵牙仔鬆.
我預計緊拒會唔會爆下槍身Bolt catch位
咁唔滿意咪唔好玩lor...
又要唔中意,又要去預計...

引用:
原帖由 sam524 於 11-9-2011 12:43 發表

咁唔滿意咪唔好玩lor...
又要唔中意,又要去預計...
又唔好咁講,我地玩槍或者一件機械時,研究拒的損壞過程都係一種樂趣
最多咪帶多支槍擺休息區

引用:
原帖由 Berial 於 11-9-2011 12:42 PM 發表

我冇咁講過,只係"師兄"你可能有D不理性地撐"我們牌"
都話我隻手香過你,我三枝都冇問題喎!
唔通你講兩句我淆你底跟你風咩?
你要話我打手都好,
我怕你咩?

引用:
原帖由 magus 於 11-9-2011 12:43 發表
咁其實應改名叫'啊門'牌
信者得救?

發新話題