發新話題

[others] 其實我覺得GBB既技術仲未成熟

回覆 74# 的帖子

不過有時補品多真係會好頭痛,你知D補部有時幾山埃架啦
窮則獨善其身 富則妻妾成群

由 講唔成熟 到 變圍攻某牌子

媾埋一齊黎做we.a.hk.井井牌 呀笨

其實我自己覺得技術都幾成熟啦.
要出寶品都差唔多出哂.
市場都開始飽和.

引用:
原帖由 paulen 於 12-9-2011 00:02 發表
其實我自己覺得技術都幾成熟啦.
要出寶品都差唔多出哂.
市場都開始飽和.
技術成熟
玩家幼稚
槍只係工具
當遊戲又好 當運動又好
享受其中樂趣未幾好

人地用vf屍 我用ksc 大家交換玩兩手 好過係到話人地支槍點差啦

引用:
原帖由 061084 於 11-9-2011 21:02 發表
其實用咩牌子唔仲要,最近要係錢,
用WA的可能係補品多,用WE的可能因為彈匣平,
自己覺得OK夠用已足夠!
KA M4匣同WE M4匣都係差唔多價...
你要平AGM M4匣都有

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 12-9-2011 00:34 發表

技術成熟
玩家幼稚
槍只係工具
當遊戲又好 當運動又好
享受其中樂趣未幾好

人地用vf屍 我用ksc 大家交換玩兩手 好過係到話人地支槍點差啦
http://www.wargameyau.net/viewth ... &extra=page%3D1
睇完E個POST,其實我對支KSC幾心動.師兄有咩經驗分享下

引用:
原帖由 Berial 於 12-9-2011 00:37 發表

KA M4匣同WE M4匣都係差唔多價...
你要平AGM M4匣都有
其實最煩就係gbb d匣個個都分系統
你話統一一齊幾咁好

KA匣有冇保養呢?唔好試比較啦.
豐儉由人,冇話日本車好定歐洲車好.

引用:
原帖由 Berial 於 12-9-2011 00:48 發表

http://www.wargameyau.net/viewth ... &extra=page%3D1
睇完E個POST,其實我對支KSC幾心動.師兄有咩經驗分享下
我係mp7咋

不過ksc果支m4 有朋友有 都抽過下水

實話實說
我去玩之前佢都full左唔知幾多匣
我玩左一匣多d
我覺得幾扎實呀

其他就答你唔到 因為我係人地屋企玩 唔通射出街咩

引用:
原帖由 paulen 於 12-9-2011 00:53 發表
玩gbb開始 就無得豐儉由人架啦

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 12-9-2011 00:50 發表

其實最煩就係gbb d匣個個都分系統
你話統一一齊幾咁好
最慘仿wa m4系統大家數口差d...望住人地隻匣有"這麼近,那麼遠"的感覺

回覆 85# 的帖子

中哂毒都冇法

引用:
原帖由 paulen 於 12-9-2011 00:53 發表
有保養但keep住整,坐車時間成本都好大
同埋一隻匣整你3日,唔通你買定十幾隻匣,一d去倫街症.淨番有得用睇彩數

引用:
原帖由 Berial 於 12-9-2011 00:55 發表

最慘仿wa m4系統大家數口差d...望住人地隻匣有"這麼近,那麼遠"的感覺
專用匣 真係煩

好彩aeg年代無依味野

引用:
原帖由 Berial 於 12-9-2011 01:00 發表

有保養但keep住整,坐車時間成本都好大
同埋一隻匣整你3日,唔通你買定十幾隻匣,一d去倫街症.淨番有得用睇彩數
所以我支ee牌 有8隻匣

發新話題