發新話題

[others] 其實我覺得GBB既技術仲未成熟

我又唔覺有咩牌子唔洗執喎
我自己就用"比人圍攻牌"執一執宜家唔知幾爽。

引用:
原帖由 Berial 於 11-9-2011 12:23 AM 發表

執一執宜家唔知幾爽?咁你仲唔擺支MP7上神台,出支我們牌PDW爽下?
我想問一問,我爽我自己果枝槍,又冇啦啦又要出枝PDW????
師兄係唔係有D問題?
同埋,如果你真係搞唔掂,冇人拎住枝槍指住你個頭叫你買我們牌!
我話我自己果枝爽,又要葡萄我既?
唔鐘意咪唔好玩囉

引用:
原帖由 Berial 於 11-9-2011 12:14 PM 發表

咁你又收左人地好多著數咩?做咩成日幫日護航
咁你落場打,KSC支MP7問題多定我們牌出問題多

有買過OB版M16都見到重BOLT配細BOLT CATCH係一個設計上問題.
而亞鉛件做工上漆仍未完善.
盲目撐單一牌子,仲 ...
成日用佢牌子就係打手?你係咪腦殘?
可能我手香你手臭啦?
問題枝枝都有,我冇話我們最好,起碼佢易整!
唔識整就唔好葡萄人果枝冇事

引用:
原帖由 sam524 於 11-9-2011 12:34 PM 發表

洗鬼佢認咩...
佢m16a1係用番舊bolt stop...
後出o既開膛kit係用新款bolt stop...
同佢講黎做乜,條膠友認住你係打手如同殺佢父母既兇手!
講咩都打手前打手後!

引用:
原帖由 Berial 於 11-9-2011 12:42 PM 發表

我冇咁講過,只係"師兄"你可能有D不理性地撐"我們牌"
都話我隻手香過你,我三枝都冇問題喎!
唔通你講兩句我淆你底跟你風咩?
你要話我打手都好,
我怕你咩?

我係上黎講下我枝我們牌玩到有幾爽姐
點知又比人圍插
原來依到係唔可以講我們牌有幾好?
原來有其他反某牌品大事係到!
失敬失敬!

我覺得你有權唔用佢牌子或叫你d朋友唔用佢,
不過上得討論區,唔該你專重下其他人既言論!
我覺得河水不犯井水,你冇必要見人講你唔中意既品牌好,
就話人地係打手,係到發人爛咋

引用:
原帖由 DENON 於 11-9-2011 02:39 PM 發表
我都比灑提示你架啦!
叫你唔好講XX牌
而家比人圍啦!
sorry!sorry!
我都係出小句聲好D
係既師兄
即刻收聲

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 12-9-2011 02:02 AM 發表

仲未有短匣呀
你有咩新玩具要用到短匣?

引用:
原帖由 magus 於 12-9-2011 11:15 AM 發表
砌SNIPER RIFLE就唔少得短匣啦
都要幾咩樣既

發新話題