發新話題

M4長度以上的其他廠內管準繩度表現如何?

引用:
原帖由 Elf 於 14-9-2011 13:57 發表

你有做定管? 內外管之間做?
正是,仲靠埋火帽幫手
三六轟一轟,敵人企唔穩!

回覆 103# 的帖子

NO 證據 NO TALK~
找咩人去車條出黎?

引用:
原帖由 Elf 於 14-9-2011 18:02 發表

無乜可能3...喎, 你有無教係部機度教岩彈重先?
我新槍落地果陣用X3200 CHECK過,用0.25G彈係得既

引用:
原帖由 Elf 於 14-9-2011 18:34 發表

超高.. 我用銀筒, .3珠先 (1.3) * 2 ...
得咁少?老化?

引用:
原帖由 Elf 於 14-9-2011 18:36 發表
其實如果用番 ke=1/2mv^2 計
.25珠紅筒應該為 2.8, 銀筒 3.4, 但係現實中當然唔同.. 我估你用14.5"去度?
我用28珠加20吋6.01管搭正紅筒已做到

引用:
原帖由 seals9121 於 14-9-2011 19:28 發表

try Celsius 0.32g BB.

我自從上次jam彈開始就每2場換一個牌子的彈, 每次換都會切開10粒.

SRC 0.28  celsius 0.32 , marui bio 0.25g.    不會後悔
多謝意見,我自己同身邊D朋友只用開WE貴版同G&G就已經掂晒

引用:
原帖由 CPK 於 14-9-2011 20:39 發表

我想要的仍無貨。x!!

http://www.redwolfairsoft.com/re ... ptw&mode=simple
冇左好耐

引用:
原帖由 CPK 於 14-9-2011 21:05 發表

請問師兄用乜牌子機度?
x3200

引用:
原帖由 ayaka 於 15-9-2011 00:21 發表

x3200
唔怪得,測速的結果會比我的 ProChrono 高。

我偏向相信 ProChrono 的數字,因始終是給 RS 用的工具。

引用:
原帖由 spec.ops. 於 15-9-2011 00:08 發表

多謝意見,我自己同身邊D朋友只用開WE貴版同G&G就已經掂晒
WE貴版

引用:
原帖由 CPK 於 15-9-2011 00:26 發表

WE貴版
大包之餘又唔係貴

引用:
原帖由 CPK 於 15-9-2011 00:25 發表

唔怪得,測速的結果會比我的 ProChrono 高。

我都反覆測試過x3200係比其他機高0.2-0.3,射頻亦比其他機快
但很奇怪呢部機似乎成為了game場及槍鋪的行業標準.......

引用:
原帖由 JOHN2 於 15-9-2011 00:31 發表

我都反覆測試過x3200係比其他機高0.2-0.3,射頻亦比其他機快
但很奇怪呢部機似乎成為了game場及槍鋪的行業標準.......
因為平同功能齊

引用:
原帖由 spec.ops. 於 15-9-2011 00:35 發表

因為平同功能齊
My ProChrono 只是 US$99 。

https://www.competitionelectroni ... oting-products.html

Y buy a toy when u can get a real one?

引用:
原帖由 JOHN2 於 15-9-2011 00:31 發表

怪唔得我上次落場用銀筒, 佢用 x3200話我過火啦...

發新話題