發新話題

M4長度以上的其他廠內管準繩度表現如何?

引用:
原帖由 spec.ops. 於 14-9-2011 00:08 發表

我果陣都係用14.4V,不過而家用LIPO就唔駛咁重咯
鋰電邊有nicd咁扯得..

引用:
原帖由 spec.ops. 於 14-9-2011 00:41 發表

我貪靚D同埋要瞄
http://www.pitchengine.com/pitch/172704/
個口罩篤晒出黎頂住, 點瞄

引用:
原帖由 失去靈魂騎兵師 於 14-9-2011 00:53 發表

用得最強裝備重瞄!睇彈道啦!
咪臭係

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 14-9-2011 10:39 發表

其實咁講咪即係6.01反而無咁準?
係. 601係初速高. 603/604 grouping同accuracy會比601高.

引用:
原帖由 jpg 於 14-9-2011 11:20 發表
其實6.10 既管仲準..
係初速冇咁高..
初速可以用筒解救. 準成度唔得.

引用:
原帖由 spec.ops. 於 14-9-2011 12:55 發表

準繩方面我會靠BB彈同定管去補救
你有做定管? 內外管之間做?

引用:
原帖由 ayaka 於 14-9-2011 16:58 發表
小弟用14.5" pdi 6.01之後單發準繩比原裝差不多
不過打3-5rd burst的grouping就好左唔少喎

力度方面換左14.5" pdi 6.01就最大力
用紅筒上到3...
無乜可能3...喎, 你有無教係部機度教岩彈重先?

引用:
原帖由 ayaka 於 14-9-2011 18:31 發表

校左...小弟一律用we貴.25 check槍的
3係偏高定係偏低
超高.. 我用銀筒, .3珠先 (1.3) * 2 ...

其實如果用番 ke=1/2mv^2 計
.25珠紅筒應該為 2.8, 銀筒 3.4, 但係現實中當然唔同.. 我估你用14.5"去度?

引用:
原帖由 ayaka 於 14-9-2011 18:36 發表

唔係呱...我用鴨仔18" 6.03打2.8x
原裝10.5"好似打2.5x
咁應該差唔多啦. 我10.5" 6.03 打0.3 銀筒出2.6左右. 管又短, 彈又重

引用:
原帖由 JOHN2 於 15-9-2011 00:31 發表

我都反覆測試過x3200係比其他機高0.2-0.3,射頻亦比其他機快
但很奇怪呢部機似乎成為了game場及槍鋪的行業標準.......
怪唔得我上次落場用銀筒, 佢用 x3200話我過火啦...

引用:
原帖由 CPK 於 15-9-2011 00:37 發表

My ProChrono 只是 US$99 。

https://www.competitionelectroni ... oting-products.html

Y buy a toy when u can get a real one?
8舊水好貴耶...

引用:
原帖由 CPK 於 15-9-2011 00:51 發表

X3200 差唔多價錢喎。
可樂罐5蚊個兼送330ml絕對解渴既可口可樂

引用:
原帖由 spec.ops. 於 15-9-2011 00:29 發表

大包之餘又唔係貴
咪住, 你買既WE貴版幾錢包? 我買.28/.3 童工75蚊包

我有朋友話打WE彈jam PDI 601管, 但係我打so far so good. 我想知各位用WE有無試過jam或見到非球體物體

發新話題