發新話題

M4長度以上的其他廠內管準繩度表現如何?

引用:
原帖由 spec.ops. 於 13-9-2011 17:44 發表

仲有6.04?
我就搵唔到啦。

引用:
原帖由 seals9121 於 13-9-2011 00:14 發表
...從sys 6.04 轉到  pdi 6.04 ? are you serious ?

............. 6.04  to 6.04 , pdi 滑D ?

pdi 6.01 啦...

原裝都已經好好,原裝 or .01
哥仔,PDI 出名造管工藝一流,內徑由頭到尾都咁平均,其 6.04 都會比原裝銅管好。加上鋼管硬度較銅高,抗震能力自然……

況且連 PDI 的介紹都指出 6.04 精度高,而 6.01 是初速高,各有所長。但在香港似乎已找不到 PDI 6.04 了。

引用:
原帖由 seals9121 於 14-9-2011 10:32 發表

紅wolf 還有貨
我想要的仍無貨。x!!

http://www.redwolfairsoft.com/re ... ptw&mode=simple

引用:
原帖由 ayaka 於 14-9-2011 18:51 發表

oic! 我條10.5係14.5" cut短的
同外管齊頭, 比原裝長少少, 所以大力丁點
請問師兄用乜牌子機度?

引用:
原帖由 ayaka 於 15-9-2011 00:21 發表

x3200
唔怪得,測速的結果會比我的 ProChrono 高。

我偏向相信 ProChrono 的數字,因始終是給 RS 用的工具。

引用:
原帖由 spec.ops. 於 15-9-2011 00:08 發表

多謝意見,我自己同身邊D朋友只用開WE貴版同G&G就已經掂晒
WE貴版

引用:
原帖由 spec.ops. 於 15-9-2011 00:35 發表

因為平同功能齊
My ProChrono 只是 US$99 。

https://www.competitionelectroni ... oting-products.html

Y buy a toy when u can get a real one?

引用:
原帖由 Elf 於 15-9-2011 00:46 發表

8舊水好貴耶...
X3200 差唔多價錢喎。

發新話題