發新話題

[VFC] V記 Mp5 補品集中討論區

粒膠唔係出了嗎?
見online價USD$6有5粒.

邊度有果粒膠買呢?
Never Forget

回覆 47# 的帖子

14/F

Azimuxx Reinforced Magazine Bolt Stop for Umarxx / VFZ MP5 GBB Series ( 5 pcs ) @USD ^.00

我都要買

引用:
原帖由 f22a 於 19-9-2011 16:00 發表
14/F

Azimuxx Reinforced Magazine Bolt Stop for Umarxx / VFZ MP5 GBB Series ( 5 pcs ) @USD ^.00
唔該晒!

引用:
原帖由 B20_hk 於 19-9-2011 16:02 發表
我都要買
叫網主團購

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 19-9-2011 18:25 發表

叫網主團購
要幾多...

另外.我會去配Magazine O Ring

引用:
原帖由 Pan 於 18-9-2011 01:23 發表

係就好,起碼會出d有實用價值既產品
P牌,應係QRX
T牌,應係"根史工場"
A牌,應係"WGX"

重有:
Future Energy
6mm solution

無所謂,最好多啲人出

[quote]原帖由 B20_hk 於 19-9-2011 12:55 PM 發表

有冇換埋銅殼?上個weekend 去QxF 冇貨, 好彩都重買到個伸縮尾+A牌飛機

引用:
原帖由 RGM-111 於 20-9-2011 01:52 發表
[quote]原帖由 B20_hk 於 19-9-2011 12:55 PM 發表

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.n ...
小弟已換~fit 位
我係三斤買, 唔知仲有無貨

引用:
原帖由 mk23 於 19-9-2011 15:10 發表
粒膠唔係出了嗎?
見online價USD$6有5粒.
其實頂bolt粒膠使唔使換??
如果A牌粒頂膠,同飛機材料一樣,韌/硬過VFC原裝果粒的話,
飛機同頂膠硬碰,會唔會令飛機果推彈位容易打柴/變形。
假設A牌飛機韌過,VFC原裝粒頂膠,死粒頂膠先,可以保護隻飛機。
唔知甘諗有無錯。

引用:
原帖由 rik-rok 於 20-9-2011 13:25 發表

如果A牌粒頂膠,同飛機材料一樣,韌/硬過VFC原裝果粒的話,
飛機同頂膠硬碰,會唔會令飛機果推彈位容易打柴/變形
假設A牌飛機韌過,VFC原裝粒頂膠,死粒頂膠先,可以保護隻飛機。 ...
最怕兩者硬度差太遠,飛機在撞幾下就KO粒膠

引用:
原帖由 rik-rok 於 20-9-2011 13:25 發表

飛機同頂膠硬碰,會唔會令飛機果推彈位容易打柴/變形。
假設A牌飛機韌過,VFC原裝粒頂膠,死粒頂膠先,可以保護隻飛機。 ...
我啲"頂bolt粒膠"唔見晒,所以要買
不要師兄言之有理...

VFC MP5 steel cocking tube
[VF-MP5-12] CNC make of steel, heat process for hard coat surface

又有新野???
我覺得唔需要換...

引用:
原帖由 B20_hk 於 20-9-2011 18:25 發表

VFC MP5 steel cocking tube
[VF-MP5-12] CNC make of steel, heat process for hard coat surface

又有新野???
我覺得唔需要換...
好明顯目標係一班求聽聲既玩家啦!

發新話題