發新話題

[VFC] V記 Mp5 補品集中討論區

回覆 149# 的帖子

Hello,

As per your message, when and where can I buy this ?

引用:
原帖由 Armourer 於 8-1-2012 14:07 發表
Hello,

As per your message, when and where can I buy this ?
They will be available on gun street. But so far there are delay...January is the best guess.

我唔理!總知我係第一個拿呢套件先!

貼錯, SORRY SORRY

相問下如果想玩 bolt stop 匣 , 咁樣換邊隻推彈咀最好 ? 彈匣果粒強化"的" 其實係咪換黎都無用 ?? 我爬文見倒都係打到碎曬 !!!

謝解答 !!!!

塑膠戰隊

回覆 155# 的帖子

最好唔好用 bolt stop 果粒野. 否則飛機前面出氣口下面長方形果舊野會好快玩完.

我試過換一款鋁飛機, 黑色果隻, 因為d 數對唔到 vfz 原裝飛機而上唔到彈. 所以現時係無咩計.

如果其他師兄有好建議, 請一齊來研究下.

引用:
原帖由 kei_2000s 於 26-2-2012 10:43 發表
最好唔好用 bolt stop 果粒野. 否則飛機前面出氣口下面長方形果舊野會好快玩完.

我試過換一款鋁飛機, 黑色果隻, 因為d 數對唔到 vfz 原裝飛機而上唔到彈. 所以現時係無咩計.

如果其他師兄有好建議, 請一齊來研 ...
謝解答 ! 我都明 ! 我爬文見倒透明飛機搭強化bolt stop, 兩份野炒埋一碟 ...

不過我自己開槍慣左靠 bolt stop 換匣 , 開幾下空槍先知無彈再換 , 有d 唔慣 !
塑膠戰隊

引用:
原帖由 winston05 於 15-12-2011 21:28 發表

基本上已經肯定12月會出. 差在聖誕前定聖誕後.

原裝反正一定會爆. 買定個好D嘅士啤都無彷.
上星期 Email 落 Order, 星期五過數, 琴日朝已經收到貨~ (係用 SF Express 送黎既~)
7075 鋁合金 Bolt Head, 鋼既 Extractor, Extractor Spring, Cylinder 同 Sear

Packing 同外觀比想像中好 (起碼有獨立包裝)
因為身在 Office 未能 "開包"
所以用手機影住兩張相先行報告~

呢兩日有時間再寫開包及測試報告~~~

引用:
原帖由 rho837 於 10-1-2012 00:34 發表
我唔理!總知我係第一個拿呢套件先!
多謝 c-hing 比料~~~

洗乜多謝我! 你真金白銀比錢買! 重要係玩得happy!

我想一次過買買個trigger pack!

就睇張相! 同珍鐵(99%)一樣!

引用:
原帖由 longlong879 於 9-3-2012 16:45 發表
靚仔曬~
我仲未有時間整.....

引用:
原帖由 rho837 於 9-3-2012 19:02 發表
洗乜多謝我! 你真金白銀比錢買! 重要係玩得happy!

我想一次過買買個trigger pack!

就睇張相! 同珍鐵(99%)一樣!
我 send email 問過 , 佢地話未有 , 我想 bolt 頭加 trigger pack 一炮過買 ! 依家努力忍耐中 !
塑膠戰隊

裝果時要有少少技巧~

引用:
原帖由 longlong879 於 11-3-2012 01:56 發表
裝果時要有少少技巧~
願聞其詳呀 c-hing ~~~

發新話題