發新話題

[VFC] V記 Mp5 補品集中討論區

引用:
原帖由 KIN-KIN 於 17-9-2011 20:14 發表

推 post!希望各位師兄能幫忙解答!
我用個鉗夾佢出黎 ja
Never Forget

引用:
原帖由 B20_hk 於 18-9-2011 00:19 發表

玩嘢吓,出來隻揪 "一支MP5一個匣"
CQC

引用:
原帖由 B20_hk 於 18-9-2011 00:55 發表

P記我估係班玩家創立的...
係就好,起碼會出d有實用價值既產品

引用:
原帖由 B20_hk 於 19-9-2011 12:55 發表

今早裝咗隻A牌, ok ...
用得返bolt lock

邊度有果粒膠買呢?

引用:
原帖由 f22a 於 19-9-2011 16:00 發表
14/F

Azimuxx Reinforced Magazine Bolt Stop for Umarxx / VFZ MP5 GBB Series ( 5 pcs ) @USD ^.00
唔該晒!

引用:
原帖由 RGM-111 於 20-9-2011 01:52 發表
[quote]原帖由 B20_hk 於 19-9-2011 12:55 PM 發表

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.n ...
小弟已換~fit 位
我係三斤買, 唔知仲有無貨

引用:
原帖由 rik-rok 於 20-9-2011 13:25 發表

其實頂bolt粒膠使唔使換??
如果A牌粒頂膠,同飛機材料一樣,韌/硬過VFC原裝果粒的話,
飛機同頂膠硬碰,會唔會令飛機果推彈位容易打柴/變形
假設A牌飛機韌過,VFC原裝粒頂膠,死粒頂膠先,可以保護隻飛機。 ...
最怕兩者硬度差太遠,飛機在撞幾下就KO粒膠

引用:
原帖由 B20_hk 於 20-9-2011 18:25 發表

VFC MP5 steel cocking tube
[VF-MP5-12] CNC make of steel, heat process for hard coat surface

又有新野???
我覺得唔需要換...
好明顯目標係一班求聽聲既玩家啦!

引用:
原帖由 B20_hk 於 20-9-2011 18:42 發表

錄MP3或者上Youtube味可以...
得閒cock一下,打打下又cock一下,mp3邊做到!
不過如果講聲,都係鋼bolt先有效果

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 20-9-2011 22:29 發表

但係cock撞擊嗰下聲關依條嘢事咩?
唔知係個handle定條tube撞個身,不過我覺得係條tube

引用:
原帖由 kwankwan60 於 20-9-2011 22:41 發表
各位ching,

小弟聽過各位ching高見,對如何提昇呢支M仔 (MP5) 真係獲益良多。小弟早前才首次買入vfc品牌既產品,略為換一換基本parts (伸縮尾柄、電筒托、A記grip、透明飛機等,其他無變),今日落場試一試實力,效 ...
Hop-up係must change item

引用:
原帖由 samsamsam 於 24-9-2011 20:26 發表
係 QXF 度買左條 BOLT HEAD 140%彈弓 , 真係好爽 , HKD&)
有咩大分別呢?

引用:
原帖由 samsamsam 於 24-9-2011 21:35 發表

我個人覺得 ! 係爽左 ! 後座力強左 ! 聲大左 !
好似好正wo,但係會唔會影響到力度呢?

引用:
原帖由 samsamsam 於 2-10-2011 22:27 發表
咁多位師兄 ! 我去左 軍軍軍 買 HOP UP , 但係 "圖12" 個位有冇補品買 ? 另外CNC HOP UP 位有粒的凸左出黎 , 駛唔駛磨走 ? 唔該晒咁多位師兄 !

另外 , 好似下星期有真品槍帶買 !
12 未見有補品 wo~

發新話題