16 12
發新話題

[others] SRC NEW AK74 GBB

SRC NEW AK74 GBB

src都玩埋一份

src ak一個字勁

好囉今次…多廠大混戰

响古代見到槍身啲六角螺絲當堂冇晒性趣..............

但係點解個職員證係寫kwa...??
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 12-9-2011 08:29 發表
分分鐘呢支係KSC都有可能.......

我冇睇錯BOLT 後有BUTTER WOR ! 應該不是全行程, 但無彈會點呢???

你的日子如何,你的力量也必如何

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 12-9-2011 08:29 AM 發表
好眼力呀

誤導!

來自cool-arms的誤導!

引用:
原帖由 JBL 於 12-9-2011 13:56 發表
但係SRC真係出AK74嫁,請睇.......

http://www.starrainbow.com.tw/src_chinese/sr74_74_gbb.htm
SRC係出AK GBB,仲出左支AK74U添。
不過唔像真而且行程短...只係得個平字....唔講鎗身做功,單係睇個火冒見到成條分模線...都唔開胃!
....也唔多見人題

引用:
原帖由 RCman 於 12-9-2011 14:07 發表

SRC係出AK GBB,仲出左支AK74U添。
不過唔像真而且行程短...只係得個平字....唔講鎗身做功,單係睇個火冒見到成條分模線...都唔開胃!
....也唔多見人題
我都覺得奇

src ak gbb一早見街
但完全唔掂

點會仲係新聞

原來係kwa
依支聽聞好耐.終見真身

16 12
發新話題