發新話題

想問下市面上有M249既真品

回覆 15# 的帖子

C-Hing, PM me what you need!   See whether I can help.

師兄我都想知邊到有真骨賣……想要Kac urx2 or 3…

樓主真好彩有MANKF師兄出手相助

回覆 18# 的帖子

雄師兄,唔好敢講!愧不敢當!其實我都係收集緊啲件想整呢支嘢  
借人家圖片一用!唔好見怪!

附件

031410at_landigal30cweb - Copy.jpg (62.93 KB)

20-9-2011 13:58

031410at_landigal30cweb - Copy.jpg

031410at_landigal31cweb - Copy.jpg (57.82 KB)

031410at_landigal31cweb - Copy.jpg

031410at_landigal37cweb - Copy.jpg (79.33 KB)

031410at_landigal37cweb - Copy.jpg

引用:
原帖由 MANKF 於 20-9-2011 13:58 發表
MK48?

引用:
原帖由 MANKF 於 20-9-2011 13:58 發表
MK46 MOD1

對腳架都唔知點算
鵰。豹。狸。獅。狒

家下打完仗一段時間! 都見唔到有啲乜野放出來! M醫死狗啲件唔平.

回覆 21# 的帖子

唔幾得咗一定兩年前係另一位高大師兄度收番呢!收嗰時雄心萬丈  但砌嗰陣時就....  Pending 咗最少成年囉!脚架我好似有兩支喎!

附件

DSC07931 - Copy.JPG (83.62 KB)

20-9-2011 15:09

DSC07931 - Copy.JPG

DSC07932 - Copy.JPG (89.39 KB)

20-9-2011 15:09

DSC07932 - Copy.JPG

引用:
原帖由 MANKF 於 20-9-2011 15:09 發表
唔幾得咗一定兩年前係另一位高大師兄度收番呢!收嗰時雄心萬丈  但砌嗰陣時就....  Pending 咗最少成年囉!脚架我好似有兩支喎!
MK46 MOD1腳架同一般249有別
鵰。豹。狸。獅。狒

MANKF師兄 : 首先講聲唔好意思! 令你誤會我之留言似有惡意, 其實係凳樓主高興, 有你呢啲好師兄幫手!
                      雖然啲物件自己用唔到, 但亦係替人家高興之麻! 希望師兄唔好見怪!

NICE 100RD SOFT POUCH~~

回覆 25# 的帖子

絕對冇誤會,多咗個網上friend,感覺非常好

幾千既骨,幾千既尾,幾千既頂,明未>?

多謝MANKF師兄之比面

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 20-9-2011 15:11 發表

MK46 MOD1腳架同一般249有別
仲有槍管都係有唔同

發新話題