發新話題

終於都毒發身亡....

引用:
原帖由 seals9121 於 18-9-2011 12:21 發表
       你自毒都算啦

搞到我都中毒   
砌番枝咯
三六轟一轟,敵人企唔穩!

引用:
原帖由 seals9121 於 18-9-2011 12:21 發表        你自毒都算啦搞到我都中毒   
呢支槍毒左我7年...依家先砌...
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 18-9-2011 15:09 發表
呢支槍毒左我7年...依家先砌...
咁解毒之後感覺如何?

引用:
原帖由 spec.ops. 於 18-9-2011 15:18 發表 咁解毒之後感覺如何?
想放左佢
鵰。豹。狸。獅。狒

如果有支mk16 mod0

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 18-9-2011 16:00 發表
想放左佢
咁快?打番幾場先放都未遲

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 17-9-2011 15:46 發表

原本係FIX STOCK, 我特登改返做仲伸柄
非常毒的Mod 0!!!!
想請教一下, 你本身的FIX STOCK件是否可以直上? 那兒有buffer tube賣, 可以直上PTW? 是否要用特別的工具上buffer tube?? 謝謝!!

條骨毒到我面都青埋 .....
支鏡毒到我神智不清

經典啊∼
need a leupold scope

引用:
原帖由 yiuyiusiu 於 17-9-2011 16:40 發表
美中不足阿
其實我都想知點解會有D咁既野響上面...
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 MR1 於 18-9-2011 21:29 發表

非常毒的Mod 0!!!!
想請教一下, 你本身的FIX STOCK件是否可以直上? 那兒有buffer tube賣, 可以直上PTW? 是否要用特別的工具上buffer tube?? 謝謝!!
多謝欣賞, 其實...我都唔知架, 因為我PTW方面都係咩都唔識, 我都係搵朋友幫手搞, 一餐飯
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 spec.ops. 於 18-9-2011 12:35 發表

砌番枝咯
  有如此閒錢我估我都會買多隻ptw cqb 用

不過真系態度。。。睇一次毒一次
Systema all the way. Porsche all the way....

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 19-9-2011 11:01 發表

多謝欣賞, 其實...我都唔知架, 因為我PTW方面都係咩都唔識, 我都係搵朋友幫手搞, 一餐飯
如果用PTW 原裝BUTT STOCK,搵搵D PTW爆炸圖就知, 不過套電子版裝既方法要由個BUTT PLATE 放入去, 仲有M4 由摩打至電子版對線係短過M16~~~

如果用"實物"或GBB既 BUTT STOCK,就要起條TUBE 前面開絛走線坑, 而TUBE 身中後向下合位置就要鑼條坑出返個電插.
至於個BUTT, GBB我唔太清楚, 而"實物"BUTT 就要挖大D原本放CLEANING KIT個位置, 同剪開畀EXTEND TUBE 插入個筒位後方, 配合返條EXTEND TUBE出電插個位置, 裝果時條TUBE同電子版就好似裝M4 咁, 跟住插入隻BUTT STOCK, 再起條TUBE"了"返個電插出來, 然後就好似AEG 同真槍咁上返底PLATE螺絲, 搞掂.......呢個配搭, 其實就跟占返M4 咁, 電子版塞返入EXTEND TUBE, 電池就放BUTT STOCK~~

附件

PTW BUTT.jpg (61.27 KB)

19-9-2011 12:38

PTW BUTT.jpg

引用:
原帖由 ohnavi 於 19-9-2011 09:38 發表
經典啊∼
need a leupold scope
係呀!無左真係差少少

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 19-9-2011 11:00 發表

其實我都想知點解會有D咁既野響上面...
膠漬?

發新話題