發新話題

終於都毒發身亡....

引用:
原帖由 seals9121 於 19-9-2011 12:03 發表

有如此閒錢我估我都會買多隻ptw cqb 用

不過真系態度。。。睇一次毒一次
砌多個上身就得啦
三六轟一轟,敵人企唔穩!

請問各位支槍咁長管, 用金筒過唔過架?

我試罐用25g就唔過...

同埋...打到大約50-60m, 以ptw講算唔算短呢?
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 19-9-2011 14:39 發表

M4長度內管就有機會過J
三六轟一轟,敵人企唔穩!

回覆 28# 的帖子

謝NCP013師兄非常詳細的解說!!!
即係"實物"tube可以直上, 所有後期工作(挖大, 剪開) 都係為了放電等?
另外"實物"tube是用來代替圖中"Fst-004-max"? 因我見"實物"tube都好長下
最後想問PTW 原裝BUTT Tube (fix stock 版)可否直上Magpul PRS?? PTS也不介意,
謝師兄!!!

引用:
原帖由 MR1 於 20-9-2011 09:48 發表
謝NCP013師兄非常詳細的解說!!!
即係"實物"tube可以直上, 所有後期工作(挖大, 剪開) 都係為了放電等?
另外"實物"tube是用來代替圖中"Fst-004-max"? 因我見"實物"tube都好長下
最後想問PTW 原裝BUTT Tube (fix st ...
即係"實物"tube可以直上, 所有後期工作(挖大, 剪開) 都係為了放電等?---我用既係GBB TUBE (SHOOTER), TUBE 扭入LOWER 果邊開條坑仔用途就同M4一樣, 畀D線起CAP後面走入TUBE; 而TUBE身開個位係畀電插起條TUBE裡面走返出來., 電係放起隻BUTT.

另外"實物"tube是用來代替圖中"Fst-004-max"? 因我見"實物"tube都好長下-----係, 因為PTW原裝個BUTT SOCK 既安裝方式係好獨特, 隻BUTT PLATE粒螺絲係假狗, 真正上實果粒係圖中
FST-018介子同隔離粒螺絲, 直接伸入去上落FST-004. 而用TUBE就像真D, 隻BUTT 係用BUTT PLATE粒螺絲上落TUBR 尾~~

最後想問PTW 原裝BUTT Tube (fix stock 版)可否直上Magpul PRS?? PTS也不介意,---呢個我唔清楚~~~

小弟不才,請問支鏡是什麼brand (真品)?謝謝

trijicon tr-21
鵰。豹。狸。獅。狒

好正.....我枝spr都係用tr21,遺憾未有腳架同短匣!

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 19-9-2011 14:39 發表

好正常~
幾驚D人成日話打一百米....仲有力....
PTW 並非神兵利器,只係貪佢可以長㩒單發
最唔鍾意聽到「買得起成皮野支槍,買唔起幾千蚊真品」
呢個係咩道理.....

引用:
原帖由 terrylui 於 19-10-2011 15:41 發表

好正常~
   呢句我都想講好耐.....
Systema all the way. Porsche all the way....

Tr21呀呀呀呀呀!!!!!!

引用:
原帖由 terrylui 於 19-10-2011 15:41 發表

好正常~
聽倒呢句.. 我好想知邊個場有一百WIDE RANGE.

引用:
原帖由 kidult 於 24-10-2011 14:20 發表

聽倒呢句.. 我好想知邊個場有一百WIDE RANGE.
一百米唔係話十分遠...
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

引用:
原帖由 Elf 於 24-10-2011 16:56 發表

一百米唔係話十分遠...
係呀~人類跑100米都唔洗10秒
PTW 並非神兵利器,只係貪佢可以長㩒單發
最唔鍾意聽到「買得起成皮野支槍,買唔起幾千蚊真品」
呢個係咩道理.....

回覆 37# 的帖子

十分感謝,我都有意入返支

發新話題