21 12
發新話題

死窮鬼冇錢玩真野,唯砌玩具數MK12 MOD 0

死窮鬼冇錢玩真野,唯砌玩具數MK12 MOD 0

改裝花費不足2000...冇錢買真野..唯有人手自改..變玩具數...
原裝太陽環改後可照上!! 以後想玩真野都OK
前節不是碳纖, 是纖維....

附件

18-9-2011 10:52

都唔错

尾拖块棉花。。。系时候退役换新
Systema all the way. Porsche all the way....

咦!PRIME下身喎
三六轟一轟,敵人企唔穩!

PTS有出PTW用grip?

引用:
原帖由 Elf 於 18-9-2011 12:47 發表
PTS有出PTW用grip?
用GBB款改

引用:
原帖由 spec.ops. 於 18-9-2011 12:45 發表
咦!PRIME下身喎

唉~想要MUR上身喔~~~x!!  BOOM ARMS 有, 但人地唔睬我....

窮得好出色,想問前節咩牌子
窮則獨善其身 富則妻妾成群

引用:
原帖由 seals9121 於 18-9-2011 12:20 發表
   都唔错

尾拖块棉花。。。系时候退役换新
諗住鏟晒佢去EA買返片棉 再貼過

引用:
原帖由 magus 於 18-9-2011 13:13 發表
窮得好出色,想問前節咩牌子
C.A.有兩款: 纖維 OR 鋁合金 纖維感覺輕一半...自己去比較下
前節,TOP RAIL 係要分開買的...
同埋前節係玩具數,拎唔入PTW上身...要自己做MODIFY...

引用:
原帖由 terrylui 於 18-9-2011 13:08 發表

唉~想要MUR上身喔~~~x!!  BOOM ARMS 有, 但人地唔睬我....
人地主力SELL老外,唔睬我地

引用:
原帖由 terrylui 於 18-9-2011 13:15 發表

諗住鏟晒佢去EA買返片棉 再貼過
EA?邊樹黎架??槍街?

引用:
原帖由 terrylui 於 18-9-2011 13:19 發表

C.A.有兩款: 纖維 OR 鋁合金 纖維感覺輕一半...自己去比較下
前節,TOP RAIL 係要分開買的...
同埋前節係玩具數,拎唔入PTW上身...要自己做MODIFY...
外管係用鴨仔?

引用:
原帖由 spec.ops. 於 18-9-2011 13:22 發表

EA?邊樹黎架??槍街?
E何B 亞洲...縮寫EA...CHING...係長沙灣...
外管用FCC套自砌管...BASE7.5寸+3寸+5寸+CA前節套火帽=剛剛好! LUCKY~
鴨仔...淨外管都1.4KG 不敢恭維
上前準星的兩條坑要自己慢慢挫

引用:
原帖由 terrylui 於 18-9-2011 13:33 發表

E何B 亞洲...縮寫EA...CHING...係長沙灣...
外管用FCC套自砌管...BASE7.5寸+3寸+5寸+CA前節套火帽=剛剛好! LUCKY~
鴨仔...淨外管都1.4KG 不敢恭維
上前準星的兩條坑要自己慢慢挫
哦,明白! E何B有棉賣?上網睇唔見,係咪要WALK IN先有?

引用:
原帖由 spec.ops. 於 18-9-2011 13:40 發表

哦,明白! E何B有棉賣?上網睇唔見,係咪要WALK IN先有?
佢果D就一塊塊要自己剪,原本佢係用黎痴落D P MAG D格仔度 果D囉, 係廚窗見倒
參考

21 12
發新話題